BAŞKAN ÖZTÜRK´TEN KOZAN KENT KONSEYİNE YEMEK

BAŞKAN ÖZTÜRK´TEN KOZAN KENT KONSEYİNE YEMEK

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu´na yemek verdi.

Kozan Belediyesi´ne bağlı SODES Düşler Alemi tesislerinde düzenlenen yemek 18:30´da başladı. Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı yemek Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz´ın açılış konuşması ile başladı. Programı düzenleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´e teşekkür eden Kaymaz; ?Bu tarz toplantılar her şeyden önce dostluklarımızı pekiştirmek için güzel fırsatlardır. Bugün ilçemiz için neler yapabileceğimizi konuşacağız. Bize bu imkanı sağlayan başkanımıza ve siz katılımcılara teşekkür ediyorum? dedi.

Kozan´da her şeyden önce birlik ve beraberliğin yakalanması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Musa Öztürk, kanaat önderleri, muhtarlar, gazeteciler, işadamları ve resmi kurumlar ile el ele verilip Kozan´ın yeniden imar edilmesi gerektiğini ifade etti. Belediye olarak ilçede yapılan ve  yapılacak olan projelerden bahseden Başkan Öztürk, imar planının tamamlanmasının ardından ilçeye yeni bir mezarlık yapılması için proje hazırlayacaklarını ve Güneri mezarlığının da restore edileceğini söyledi.

Yemeğin ardından Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri tarafından doğal gaz, içme suyu şebekesi, tarihi dokunun ve konakların restorasyonu, şehir çöplüğünün taşınması, yeni kent parkı projesi, oto galericilerin şehir dışına taşınması, otopark problemi, çok yataklı otel, sokak hayvanları gibi konular masaya yatırıldı. Ayrıca ilçeye doğal gaz getirilmesi için gerekli başvuruların yapılacağı belirtildi.

Program birlikte çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.