BAŞKAN UÇAR: ?MAKAMLARINI ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERE BORÇLULAR?

BAŞKAN UÇAR:  ?MAKAMLARINI ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERE BORÇLULAR?

Kozan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Hacı Uçar ?MHP adına makamlarda oturanlar o makamları ülkücü şehitlere borçludurlar?

Kozan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Hacı Uçar ?MHP adına makamlarda oturanlar o makamları ülkücü şehitlere borçludurlar?

Türk Yerel İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı, Kozan Ülkücü İşçiler Derneği tarafından 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü´nde 1980 öncesi şehit edilen Hasan Elaldı´nın Kozan Mezarlığı´ndaki kabri ziyaret edilerek Kur´an-ı Kerim okundu.

Kozan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Hacı Uçar ? Ülkücü şehitlerimiz bizim onurumuz, gururumuz ve şerefimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi adına makamlarda oturanlar o makamları ülkücü şehitlere borçludurlar. Onları unutmayacağız unutturmayacağız. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz etkinlik önümüzdeki yıllarda da devam edecek. İmkânlarımız dâhilinde diğer şehitlerimizin de mezarlarını yaptıracağız? dedi.

Anma etkinliğine Türk Yerel İş Sendikası Genel Başkan yardımcısı ve Ülkücü İşçiler Kozan Şube Başkanı Hacı Uçar ve Yönetimi, MHP Kozan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Eroğlu, MHP Belediye Meclis Üyesi Şeref Işık, MHP İlçe Eski Başkanlarından Yavuz Selim Aktaş, Taş Medreseli Kazım Avşar, Ali Özyürek ve Ülkücü İşçiler katıldılar.