Anahtar Kelimeler: BAŞKAN İNŞAAT TENİS HEYECAN FİNALLE

BAŞKAN İNŞAAT TENİS LİGİ HEYECAN DOLU FİNALLE SONA ERDİ

BAŞKAN İNŞAAT TENİS LİGİ HEYECAN DOLU FİNALLE SONA ERDİ

Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün organizasyonuyla ve Başkan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenen Başkan İnşaat Tenis Ligi büyük bir coşkuyla tamamlandı.

Başkan İnşaat sahibi Ali Gültekin’in sponsorluğundaki lig, Gümüş ve Altın Lig olmak üzere iki kategoride 21 sporcunun katılımıyla 45 gün sürdü. 

Gümüş Lig'de Muhammet Coban birinci olurken, Emrah Tanriverdi ikinci, Tolga Coşkun üçüncü ve Mustafa Cingoz dördüncü sırada yer aldı. Altın Lig'de ise Mehmet Kütük zirveye çıktı, Selçuk Kılıç ikinci, Hakan Atıcı üçüncü ve Erkan Akdağ dördüncü oldu.

Ödül törenine Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, Gençlik Merkezi Müdürü Halil Karadağlı  Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hidayet Akçalı ve Kozan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Sümmani Göztaş gibi önemli isimler ile sporcuların yanı sıra aileleri ve tenis ligini düzenleyen hocalar da katıldı.

Gültekin'den Önemli Vurgu

Kozan'da ilk kez düzenlenen bu organizasyonun önemini vurgulayan Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, sporun kente getirdiği değerleri ve başarıların arkasındaki emeği övdü. Başkan İnşaat'ın destekleriyle turnuvanın gerçekleştiğine dikkat çeken Gültekin, sporun kentteki geleceği için umut dolu mesajlar verdi.

“Tenis Bir Ailedir”

Tenis Ligi Koordinatörü Mehmet Kütük ise, tenisin sadece bir spor değil, bir aile olma duygusunu simgelediğini belirterek, Kozan'da oluşturulan bu sıcak ortamın önemine vurgu yaptı. Sporun insanları bir araya getirerek sıkı ilişkiler kurmalarına vesile olduğunu dile getirdi.

Dereceye giren sporcuların ödüllerini alması ve toplu fotoğraf çekimi ile son bulan Başkan İnşaat Tenis Ligi'nin coşkulu finali ve ödül töreni, Kozan'ın spor ve dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gelecek yıllarda benzer organizasyonların düzenleneceği ve tenis tutkunlarının bir araya gelmeye devam edeceği umuduyla, turnuva sona erdi.