Anahtar Kelimeler: Başkan Özgan gazetecilerle buluştu

Başkan Özgan, gazetecilerle buluştu

Başkan Özgan, gazetecilerle buluştu

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kozan'da çalışan yerel ve ulusal basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, belediyeye ait İskele Kafe’de yerel ve ulusal basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Basın mensuplarının gününü kutlayan Kazım Özgan, Kozan'ın basın anlamında zengin olduğunu dile getirerek bütün emekçi çalışan gazetecilerin gününü ayrı ayrı kutladı.

Programa kozan'daki siyasi parti ilçe başkanları da katıldı.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, 2019 yılından bu yana yaptıkları çalışmaları sinevizyon gösterisi eşliğinde basın mensupları ile paylaştı. Özellikle borçların yüksek oranda azaldığına dikkat çeken Başkan Özgan, kısıtlı imkanlar ile hizmet yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Basın mensupları, Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın vermiş olduğu yemekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Özgan ve değerli ekibine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Başkan Özgan, program sonunda gazetecilere Sosyal Yaşam Merkezi’nde hazırlanan ve içerisinde birbirinden değerli yöresel ürünlerin bulunduğu sepetleri hediye etti.