Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ÖZGAN MOTOR SEVERLERLE BULUŞTU.

BAŞKAN ÖZGAN, MOTOR SEVERLERLE BULUŞTU.

BAŞKAN ÖZGAN, MOTOR SEVERLERLE BULUŞTU.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan'da Motokros gurubu ile bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi, çözüm odaklı fikir alışverişinde bulundu.

Kozan'da gösterilere katılan motokros gurubu, Kozan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan ile bir araya gelen ekip, Kozan'da motokros alanlarının artırılmasını ve bu spora yatırımın artırılmasını istediler. Amaçlarının sadece spor olarak gerçekleştirdikleri bu aktivitenin desteklendiği taktirde, Kozan'a turizm açısından büyük katkı sağlayacağını dile getirdiler. 

Yapılan görüşmeler ve ikili diyaloglar sonucu Başkan Mimar Kazım Özgan'ın talimatlarıyla ekipler konuyla alakalı olarak çalışmalar başlattı. Başkan Özgan ise; "Motokros grubumuzla bir araya gelerek verimli bir sohbet etmek imkanı bulduk. Kendilerinin haklı sebeplerini, sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik. Ekip arkadaşlarımız çalışmalara hemen başladı. Çok kısa zamanda değişik projelerimizi sunacağız. İlerleyen zamanlarda Türkiye'nin dört bir köşesinde bulunan motokros guruplarını da ilçemize davet edip çeşitli etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz"