Başkan Özgan muhtarlarla iftarda buluştu

Başkan Özgan muhtarlarla iftarda buluştu

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, muhtarlar ve STK temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. İftar programına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da katıldı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan merkez ve kırsal mahalle muhtarları, STK temsilcileri, ilçe başkanları ile iftarda bir araya geldi. Millet Bahçesi’nde düzenlenen iftar programına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da katıldı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile uyum içerisinde belediye anlamında çalıştıklarını ifade etti. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Kazım Özgan, bundan sonraki süreçte de uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a muhtarlarla kendisini bir araya getirdiği için teşekkür ederek, Kozan'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu, Kozan'a yapılan yatırımların olduğunu ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

İftar programında, mahalle muhtarlarına da söz verildi. Bazı mahalle muhtarları kendi mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı başkanlara teşekkür ettiler.