Başkan Öztürk, mhp kadin kollarinin düzenlediği 8 mart dünya kadinlar günü yemeğine katildi

Başkan Öztürk, mhp kadin kollarinin düzenlediği 8 mart dünya kadinlar günü yemeğine katildi

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan Kadın Kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu yemeğe katıldı. Anka Müzikholde gerçekleşen programa katılan Başkan Öztürk, konuşmasında gündeme

Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik, MHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Zahide Azgın ve MHP İlçe Başkanı Nihat Atlı’nın konuşması ile devam etti.

 

Etkinliğe katılan kadınlarla sohbet edip, çiçek takdim eden Başkan Öztürk konuşmasına, teşkilat içerisinde küslük ve dargınlığın olmaması gerektiğini ve ülkenin karanlık günlerden geçtiğini vurgulayarak başladı.

 

Gençlerin geleceğinden endişe duyduğunu dile getiren Başkan Öztürk “Şu anda Türkiye irtifa kaybetmiş bir uçak gibi. Yüz metre önümüzü göremiyoruz. Şimdiki iktidar Türkiye’yi açık ceza evi yapma gayretinde. Düşünceyi ifade etme özgürlüğünü katlettiler. Bunların hakkında bir şey söylersen kumpas olarak değerlendiriliyor. İç güvenlik paketi ile kaymakamlar, yeni yetkiler verilmeye çalışılan valililer, savcı ve hakimlerin yerine konulmaya çalışılıyor. Düşünce özgürlüğü, din ve vicdan hürriyeti milletin saygı duyulması gereken haklarıdır. Bu gün bu hürriyetlerin hiç birisi kullanılamamaktadır. Bu ülkenin bir daha kurtuluş savaşı eşiğine götürülmemesi için hepimizin elimizi taşın altına koyması gerekmektedir.” şeklinde sözlerine devam etti.

 

Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde parti teşkilatına özellikle de kadın kolları başkanlığına çok büyük iş düştüğünü dile getiren Başkan Öztürk sözlerini, “Kadınların olduğu yerde hareket vardır, bereket vardır. Hepimiz tavrımızı ülkemizi bu karanlık süreçten kurtarma yönünde koymalıyız. Gayret bizden, takdir Allah’tan. Dünya Kadınlar gününüz kutlu ve hayırlı olsun.” şeklinde sonlandırdı.

 

MHP Kadın Kolları İlçe Başkanlığının düzenlediği yemeğe, kadın kolları yönetiminin halk oyunları gösterisi ile devam edildi. Etkinliğe MHP ilçe yönetimi, meclis üyeleri, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.