BAŞKAN ÖZTÜRK, POLİS TEŞKİLATININ 170.YILINI KUTLADI

BAŞKAN ÖZTÜRK, POLİS TEŞKİLATININ 170.YILINI KUTLADI

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.

Mesajında gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatının toplumsal huzurun korunması, halkın esenliği ve güvenliğini sağlamak için canı pahasını vazifesini yerine getirdiğini dile getiren Başkan Öztürk, emniyet güçlerimizin her zaman fedakârca çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Öztürk; “Uzun yıllar görev aldığım Polis Teşkilatımız, 170 yıldır vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, insan hak ve özgürlüklerinin korunması, halkımızın huzur ve mutluluğu için mesai kavramı gütmeksizin vazifelerini yerine getirmektedir. Polis Teşkilatımız Osmanlı’dan Cumhuriyetimize intikal eden ender kurumlarımızdandır. Polislerimiz görevlerini yerine getirirken çağın gerekliliklerini de göz önünde bulundurmakta, sosyal – kültürel ve teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmektedir. Halkımızın her zaman destekçisi olduğu Polis teşkilatımızın 170. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu vesileyle vatan ve görev uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarımızı rahmetle ve saygıyla anıyor, gazi ve emeklilerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki emniyet mensuplarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.