BAŞKAN ÖZTÜRK ANNELER GÜNÜNDE GÜL DAĞITTI

BAŞKAN ÖZTÜRK ANNELER GÜNÜNDE GÜL DAĞITTI

Karacaoğlan Mahallesinde bulunan halk pazarını ziyaret eden Başkan Öztürk, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Pazardaki tüm esnafı ziyaret eden Öztürk, onlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Anneler Günü münasebetiyle bayanlara gül dağıtarak bütün annelerin gününü kutlayan Başkan Öztürk, erkeklere de gül vererek annelerine ve eşlerine götürmelerini istedi. Ziyaret sırasında vatandaşlara geçtiğimiz günlerde ilk sayısı yayınlanan belediye bülteni dağıtılırken, çocuklara ise yine belediyenin kültür yayını olan boyama kitabı hediye edildi.

Başkan Öztürk’ün gül dağıtımına MHP Adana Milletvekili Adayı Ali Demir, Belediye Meclis Üyeleri Mükremin Topal ve Selahattin Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Şenöz ve Cengiz Yeşiloğlu ile belediye personelleri eşlik etti.

Anneler günü münasebetiyle bir de mesaj yayınlayan Başkan Öztürk;

“Sabrı, merhameti, bağışlayıcılığı öğrendiğimiz annelerimiz her saman başımızın tacı oldu. ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ diyen alemlere rahmet Peygarimizin ümmeti olarak sevgi ve merhameti öğrendiğimiz, bizi dünyaya getiren, büyüten annelerimiz hoşgörünün tükenmez kaynaklarıdır. Bu vesileyle hasta olan annelerimize acil şifalar diliyor, hayatını kaybetmiş olanları rahmetle anıyorum. Vatan uğruna evlatları, eşleri, kardeşleri şehit ve gazi olan annelerimizin önünde saygıyla eğiliyor, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.” dedi.