Başkent Kozan Vakfı, Öğrencilerle Buluşmalarına Devam Ediyor

Başkent Kozan Vakfı, Öğrencilerle Buluşmalarına Devam Ediyor

Ankara'da faaliyet gösteren Başkent Kozan Vakfı, öğrenci buluşmalarına devam ediyor.

Etimesgut'ta bulunan genel merkez binasında düzenlenen buluşma programına, Türkiye Yol İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, İçişleri Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdullah Korkmaz ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Kara da katıldı.

Buluşmada konuşan Başkent Kozan Vakfı Başkanı Ahmet Topaloğlu, vakfın kuruluş amacı ve gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Topaloğlu, "Başkent Kozan Vakfı, Kozanlı hemşehrilerimizin bir araya gelmesi ve kaynaşması amacıyla kurulmuştur. Bu doğrultuda, çeşitli sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri düzenliyoruz. Öğrencilerimizle buluşmalarımız da bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz önemli etkinliklerden biridir" dedi.

Topaloğlu, buluşmalara katılan konukların, öğrencilere kariyer planlama, mesleki gelişim ve kişisel gelişim konularında tavsiyelerde bulunduğunu belirterek, "Konuklarımız, öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak onlara yol gösterici bilgiler verdiler. Bu buluşmalar, öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve kariyer hedeflerine ulaşmaları için önemli bir fırsat oldu" diye konuştu.

Buluşmaya katılan öğrenciler, vakfın gerçekleştirdiği etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Öğrenciler, "Başkent Kozan Vakfı, Kozanlı öğrencilerin sesi ve temsilcisi olmuş durumda. Vakfın gerçekleştirdiği etkinlikler, bizlere çok faydalı oluyor" ifadelerini kullandılar.

Başkent Kozan Vakfı, öğrenci buluşmalarının yanı sıra, Kozanlı öğrencilere burs, kitap ve kırtasiye yardımı gibi çeşitli sosyal yardım faaliyetleri de yürütüyor.