BAŞKENT KOZAN VAKFI'NDAN BAYRAMDA KOZANLI ÖĞRENCİLERLE BULUŞMA VE MÜJDE!

BAŞKENT KOZAN VAKFI

Başkent Kozan Vakfı, Kurban Bayramı'nın dördüncü gününde yurdun çeşitli bölgelerinde eğitim gören Kozanlı üniversite öğrencilerini bir araya getirerek kahvaltı programı düzenledi.

Hem bayramlaşma hem de sohbet ortamı sunan programda, Kozan'ın önde gelen isimleri de öğrencilerle buluştu.

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp ve Vakıf Başkanı Ahmet Topaloğlu ile vakıf yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlik, Dağılcak Tesislerinde gerçekleşti.

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, öğrencilerle sohbet ederek Kozan Belediyesi olarak her türlü gençlik projesinin arkasında olacaklarını ve her daim yanlarında olacağının sözünü verdi. Atlı, belediyenin gençliğe önem verdiğini vurguladı.

Vakıf Başkanı Ahmet Topaloğlu ise böyle anlamlı bir günde öğrencilerle ve değerli misafirlerle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Topaloğlu, Başkent Kozan Vakfı'nın her geçen gün büyüdüğünü ve bu sayede önümüzdeki eğitim öğretim yılında burslu öğrenci sayısını 250'ye çıkaracaklarını müjdeledi. Topaloğlu ayrıca aylık burs ücretlerinin de 1000 TL'den 1500 TL'ye yükseltileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı ve beraberindekiler öğrencilerin sorularını cevapladılar ve yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular

.

Vakıf Başkanı Topaloğlu, emeği geçen herkese teşekkür ederek, başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm Kozan halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.