Başoğlu ? Hayat boyu öğrenmek gerek?

Başoğlu ? Hayat boyu öğrenmek gerek?

Kozan İlçe Müftülüğü camiiler haftası nedeni ile konferans düzenledi.

K.Ekspres- İlçe Müftülüğü tarafından camiler haftası münasabeti ile Tarihçi Yazar Talha Uğurluel tarafından camilerimiz konulu bir konferans düzenlendi.

Kozan Belediye Sinemasında düzenlenen konferansta konuşan Uğurluel ? camilerimiz Müslümanların 1. evleridir? dedi.

İslam toplumunda cami kültürüne değinen Uğurluel yaklaşık olarak 2 saat sunumda bulundu.

Uğurluel ? İslam tarihinde camilerimiz biz müslamanların  1. evleri olmuşlardır. Camilerimiz sadece namaz kılınan yerler değildir. Kurtluluş mücadelesinin toplanma merkezi camilerimiz olmuştur. Camilerimiz bereketin merkezi olmuştur? dedi. 

Salonun tamamen dolu olduğu konferas sonunda konuşan İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu davetlerini kırmayan Uğurluel´e teşekkür eder iken Kozan ziyaretleri anısına plaket taktiminde bulundu.

Başoğlu ? Kozan İlçe Müftülüğü olarak hayat boyu öğretmen gerek sloganı ile konferaslarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bu 2 saatlik dilim içerisinde çok muazzam bilgilere sahip olduk. Bu güzel anlatımlarından dolayı değerli hocamıza çok teşekkür ediyorum. Siz katılımcılarada gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürü bir borç bilirken tüm huzuruna teşekkür ediyorum? dedi. 

Programa ilçede görev yapan imamların yanı sıra Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu ve çok sayıda kişi katıldı.