Baykan aday adaylığını açıkladı

Baykan aday adaylığını açıkladı

Ak Parti Adana Milletvekili aday adayı Erdal Baykan düzenlediği sabah kahvaltısında aday adaylığını açıkladı.

Baykan Kozan’ da ki Kahveland’ ta düzenlenen sabah kahvaltısında tüm sevenleri ve partilileri ile bir araya geldi. Davetlilerle yakından ilgilenen Doç Dr. Erdal Baykan hizmete hazır olduğunu beyan etti. Doç. Dr. Erdal Baykan açılış konuşmasında şunlara değindi. “ Teşkilatımız ile birlikte davamıza hizmet eden hemşerilerimle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün aday adayı arkadaşlarımızda bizleri yanız bırakmadılar. Kozan AK Parti olarak inşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde göstermiş olduğumuz birlik ve bütünlüğü aynen bu seçimde de göstereceğiz. Hangi kardeşimiz aday olarak önümüze konulursa biz onunla birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz” dedi.

Daha sonra Ak Parti Kozan İlçe başkanı Veli Gelebek; “Bugün burada bu tür bir kahvaltıda tüm aday adaylarımız ve teşkilatımızla bizleri bir araya getirdiği için Erdal Baykan kardeşimize teşekkür ediyorum. Partimiz kimleri aday gösterirse biz her zaman arkasındayız” dedi.

Düzenlenen kahvaltı proğramına AK Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, milletvekili aday adayları, gençlik kolları, kadın kolları ve davetliler katıldı.