Kemal
25.12.2016 11:39:12
Türkiyeyi değiştirecek projelerimi enerjimerkezim.blogspot.com ve kemalbeziroglu.wordpress.com sitelerinde sunuyorum. Ulusal ve yerel işadamları ile gençler faydalanabilirler. Detay ve görüşler için blogumda ki adreslerden iletişime geçebilirsiniz Gençler ekşi sözlük ve wattsup ta paylaşarak bana destek olmalısınız. Enes batur gibiler yüzünden bizim gibiler görünmüyor

Anahtar Kelimeler: Bayrağını Meydana

Bayrağını Al Meydana Gel

Bayrağını Al Meydana Gel

Kozan halkı 26 Aralık Pazartesi Günü saat 13: 30 da teröre lanet için yürüyor.

K.Ekspres Kozan halkı 26 Aralık Pazartesi Günü saat 13: 30 da teröre lanet için yürüyor.

Gazetemizin bu hafta manşetten yayınladığı ?Kozan Teröre Karşı Tepkisini Göstermeli ? haberi kamu, kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de gündemini oluşturdu.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir´in iş birliği ile toplanan oda başkanları, teröre karşı tepki gösterilmesi gerçeğinde ortak fikirde olduklarından dolayı teröre lanet, bayrağa saygı yürüyüşü kararı aldılar.

Kozan Kaymakamı Avni Oral, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Garnizon Komutanı Çağlar Bozkaya ve Kozan Ticaret Odası öncülüğünde 26 Aralık Pazartesi günü saat 13.30 da teröre lanet, bayrağa saygı yürüyüşü gerçekleştirilecek.

İlçe merkezinde bulunan Adnan Menderes Parkı önünden başlayacak olan yürüyüş, Saimbeyli Caddesi takip edilerek hastane kavşağında bulunan Türk Büyüklerinde sona erecek.

İlçede bulun sivil toplum örgütlerinin yanı sıra kamu, kurum ve kuruluş personellerinin de yürüyüşe büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Kozan Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı esnaf odalarının aldıkları bu yürüyüş kararını desteklediklerini açıkladılar.

Kaymakamlık ve belediye tarafından yürüyüşe katılacaklara Türk Bayrağı dağıtılacağı da öğrenildi.

Birçok okurumuzun talepleri üzerine yaptığımız haberin ardından alınan kararla birlikte birçok kişi gazetemize, oda başkanlarına ve ilçe protokolüne teşekkür ettiler.

Yürüyüş 26 Aralık Pazartesi Günü saat 13.30 da Adnan Menderes Parkından başlayıp hastane kavşağında sona erecektir.