Baysal ?Kozan´ı, Kozanlılarla Yöneteceğiz?

Baysal ?Kozan´ı, Kozanlılarla Yöneteceğiz?

31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Baysal Kozan´a bağlı köy ve mahalleleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Baysal Kozan´a bağlı köy ve mahalleleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor.

Henüz adaylığı kesinleşmesine rağmen mahalleri aday gibi ziyaret eden Baysal, gittiği her yerde büyük bir sevgi ve heyecanla karşılanıyor.

Baysal Belediye Başkanı seçilmesi durumunda da hizmet için ilçe merkezi başta olmak üzere tüm köy ve mahalleri ziyaret ederek halkla iç içe olacaklarını söyledi. Belediye başkanlığına Allah´tan hayırlı ise nasip etmesi için dua ederek yola çıktığını belirten Hilmi Baysal şunları kaydetti:

?Vatandaşlarımıza ve halkımıza hayırlı hizmetlerde bunacaksam Yarabbi bize bu görevi nasip et. Yok, bunun aksi olacaksa nasip etme. diye dua ederek bu yola çıktım. Şunu çok net olarak ifade ediyorum. Kozan merkezimizden en uzak köylerimize kadar tüm vatandaşlarım rahat olursa, ben de rahat olurum. Onlar, rahat olmazsa inanın ben rahat olamam, rahat edemem. Biz beraber olursak, hep beraber kalkınırsak, hep beraber rahata ve huzura ereririz. İşte bizim için en büyük mutluluk kaynağı bu olur. Kozan´ı, Kozanlılarla birlikte yönetmeye talibim.?

Türkiye´nin dünya devletleri arasına girdiğine vurgu yapan Hilmi Baysal, ülke olarak çok hızlı bir kalkınma yakalandığını dikkati çekerek, buna paralel, köylerinde bu hızlı kalkınma hamlesine dahil edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kozan Belediye Başkanlığı´na, Kozanlılarla birlikte yönetmek için talip olduğunu dile getiren Baysal açıklamasına söyle devam etti:

?Artık biz tam bir sosyal devletiz, tam bir hukuk devletiyiz. Tam bir hizmet devletiz. Ben Kozan Belediye Başkanlığı´na talip olurken, Kozanlılarla birlikte yönetmek için talip oldum. Şu yanlış anlaşılmasın. Herkesin Başkan olacağı anlamında değil. Yönetime İlçe merkezi ve köylerimizdeki her vatandaşın katılması her vatandaşın fikir ve düşüncelerini ifade etmesidir. Örneğin, Kıbrıslar, Velicanlı, Yanalerik veya Görbeyaz köyüne ne yapılacaksa oraların halkıyla oturup isteklerini dinleyerek. Acil eylem planı ile yapılması gereken hizmete birlikte karar vereceğiz, Çünkü, ilçe merkezinin sorunu ve yapılması gerekenler farklı olduğu gibi her köyün ve beldenin sorunu ve yapılması gerekenler de birbirinden farklıdır. Bu nedenle, her yerleşim yeri için ne yapılması gerektiğini en iyi orada yaşayan halk bilir. İşte bunun için biz Kozan´ı Kozanlılarla birlikte yönetmenin doğru olduğuna inanıyoruz?

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Baysal, Kozan´ı gelecekte yönetecek olan yeni neslin en iyi şekilde eğitilmesi gerektiğinin önemine vurgu yaptı. ?Ulaşım ve sağlık çok önemli konular ancak eğitimin bu ikisinden daha çok önemli olduğunu düşünüyorum. Belki bizler yeteri kadar eğitilmedik. Ancak bizim çocuklarımızın bizlerden daha iyi eğitilmiş bir nesil olarak ortaya çıkması lazım. Bizleri de yarın onlar yönetecekler. Onun için yeni nesli ne kadar eğitimli yetiştirilirse, bu memleket o oranda gelişir ve büyür? dedi.

/resimler/2018-10/23/1609292198602.jpg

?İnsana insan olduğu için hizmet yapmak gerekir? diyen Hilmi Baysal, hizmet politikasının insana insan olduğu için hizmet etmek olduğunu vurguladı. ?Hizmet yapmak işin en kolay tarafı. Önemli olan insanların birbirini anlayabilmesi. Ben hiç kimsenin olumsuzluklarından faydalanarak bir şeyler yapmayı arzu etmedim, etmem de. Herkes bizim vatandaşımızdır, bizim kardeşimizdir. İnsana insan olduğu için hizmet yapmak gerekir. Sadece insan olması bizim için yeterlidir? dedi.

Hizmet ve yönetim noktasında herkesin fikirlerine açık olduğunu belirten AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Baysal, ?bütün vatandaşlarımızın kafalarına takılan konularda hizmet alanında, gördükleri eksiklik ya da yapılmasını faydalı gördükleri bir iş, bir hizmet konusunda tüm düşündüklerini açık yüreklilikle bizlerle paylaşmalarını istiyorum. Bugüne kadar yaptığımız bütün hizmetlerde bunu yaptık ve başarılı olduğumuzu gördük. Bundan sonra vatandaşlarımızla birlikte, aldığımız kararları yine onlarla birlikte uygulama yoluna giderek en iyi hizmeti vermek için gece gündüz hiç durmadan çalışacağız. Durmak Yok Yola Devam? şeklinde konuştu.