Baysal, ?Makam İçin Yola Çıkmadım?

Baysal, ?Makam İçin Yola Çıkmadım?

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Baysal, yüzlerce vatandaşın katılımı ile AK Parti İlçe Binası önünde aday adaylığını resmen açıkladı.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Baysal, yüzlerce vatandaşın katılımı ile AK Parti İlçe Binası önünde aday adaylığını resmen açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti´den Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olan Hilmi Baysal, AK Parti ilçe binası önünde yüzlerce vatandaşın katılımıyla aday adaylığını resmen açıkladı. Hilmi Baysal alana girdikten sonra vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hilmi Baysal onların bu sevgisine karşılık vermeden geçmedi.

Aday adaylığı açıklamasında ilk olarak AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Abdulkadir Kozan bütün aday adaylığı açıklamalarında yer alacağını belirtti ve açıklamaya gelen bütün vatandaşları selamladı. Abdulkadir Kozan´ın ardından AK Parti Kozan Belediye başkan aday adayı Hilmi Baysal sahneye çıkarak kendisinin aday adaylığı açıklamasına gelenleri selamladı. Ardından bir konuşma gerçekleştirdi. Hilmi Baysal konuşmasında şunları söyledi:

?Bir ihanet şebekesi, 15 Temmuz´da ülkemizi işgal etmeye kalkıştı ama Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın iradesiyle halk sokağa döküldü ve bu girişimi bertaraf etti. 15 Temmuz´u unutmayacağız. Belediyeyi aldığımızda 15 Temmuz için anıt oluşturacağız. Her yıl orada anma programı yapacağız. Bizden sonra gelecek nesile de 15 Temmuz´u unutturmayacağız. AK Parti belediyeciliğini yeniden getirmek için yola çıktık. Belediye seçimleri 5 yılda bir geliyor. 5 yıl uzun bir süre. 5 yılda kaybedilenleri geri toplamak daha uzun yıllara mal oluyor. Bu giden bizden, ilçemizden gidiyor. Kozan´ın saymakla bitiremeyeceğimiz sorunları var. Biz, Kozan´ı konumuna yakışır bir şekilde imar edeceğiz. Kozan´ın İmajını en yükseğe çıkaracağız. Kozanlıyı başka ilçelere, başka illere imrendirmeyeceğiz. Ben 40 yıldır Kozan´da yaşayan, yatırım yapan, geleceğini arayan bir kişiyim. Başka gidecek hiçbir yerimiz yok. Bizim Kozan´a sahip çıkmamız gerekiyor. Kozan´ı yaşanabilir marka şehir yapmalıyız. Belediye başkanlığımız döneminde ulaşılabilir olacağız. Makamında oturan değil, halkın içinde olan belediye başkanı olacağız. Halkımızla sevineceğiz, üzüleceğiz. 24 saat halkımızın hizmetkarı olacağız. Biz, belediyemizin gelirlerini bir havuzda toplayacağız. Kozan´ın gelinlerini Kozanlıya hizmet olarak sunacağız. Bunu başaracağız. Ben makam için yola çıkmadım. Bilgi ve becerilerimi, tecrübelerimi Kozan´a hizmet olarak yansıtmak için yola çıktım. Teşkilatla, büyükşehirle işbirliği yaparak Kozan´ı geliştirmek tek amacımızdır. Amacımız hizmet etmek ise, gerisi teferruattır. Kozan´ın içme suyu boruları asbestli borular. Bizler, asbestli borulardan su içiyoruz. Bunu çözeceğiz. Kozan´ın mahallelerini tek tek gezdim. Sorunlarını çok iyi biliyorum. Çocuklarımızı, gençlerimizi, engellilerimizi, yaşlılarımızı unutmayacağız. Her şeyin ayrı ayrı projeleri var. Adaylığımız kesinleştiğinde bu projeleri paylaşıp sizlerin desteğini alacağız. Belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Aday adaylığı açıklamama gelerek beni yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Baysal, açıklamasını tamamladıktan sonra tebrikleri kabul etti.

Aday adaylığı açıklamasına ilçe Başkanı Abdulkadir Kozan, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri, belediye başkan aday adayları, mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

/resimler/2018-11/9/1615385137762.jpg/resimler/2018-11/9/1616054357026.jpg/resimler/2018-11/9/1616342951370.jpg