Anahtar Kelimeler: Baysal Ortak Faydamız Kozan

Baysal ?Ortak Faydamız Kozan?

Baysal ?Ortak Faydamız Kozan?

Basın ile bir araya gelen Kozan Müteahhitler Derneği Başkanı Sami Baysal? Kozan için fayda sağlayacak her projeye müteahhitler olarak imza atarız? dedi.

K.Ekspres- Basın ile bir araya gelen Kozan Müteahhitler Derneği Başkanı Sami Baysal? Kozan için fayda sağlayacak her projeye müteahhitler olarak imza atarız? dedi.

 Kozan müteahhitler Derneği Başkanı Sami Baysal ve yönetim kurulu üyeleri ilçede görev yapan basın kuruluşu temsilcileri ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldiler.

Arıkan Konağında gerçekleşen basın toplantısında konuşan Dernek Başkanı Sami Baysal ilçe ekonomisinin lokomotifi noktasında bulunan müteahhitlerin ilçe adına bir çatı altında birleştiklerini kaydederek, kurdukları derneğin yetkili makamlar ile müteahhitler arasındaki köprü görevini gerçekleştireceğini ifade etti.

/resimler/2017-3/23/0835413441576.jpg

Baysal ?Öncelikle derneğimiz 3.5 ay önce kuruldu. Yıllardan buyana müteahhitlerin ortak sorun ve meseleleri bireysel yollardan çözülmeye çalışılıyordu. Bu tip girişimler ile büyük bir yol kat edilemiyordu. Bizlerde Kozan da faaliyetlerini sürdüren müteahhitler olarak birleşerek Kozan müteahhitler derneğini kurmaya karar aldık. Ve şu an 11 yönetim kurulu üyesi olmak üzere toplam 34 üyeye sahibiz. Sağlam bir yapı oluşturmak istiyoruz. İlçemizin daha yaşanabilir kent haline gelmesi için belediye başta olmak üzere tüm ilgili birim ve kuruluşlar ile irtibat halinde bulunarak sektördeki sıkıntı ve problemleri birlikte çözmeye çalışacağız. ?dedi.

Gerçekleşen kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Baysal ve yönetim kurulu üyeleri ?Ortak faydamız Kozan? dediler.

Kahvaltılı basın toplantısı karşılıklı soru cevaplar ile sona erdi.