BAYSAL HER GİTTİĞİ YERDE VATANDAŞIN İLGİSİ İLE BÜTÜNLEŞİYOR

BAYSAL HER GİTTİĞİ YERDE VATANDAŞIN İLGİSİ İLE BÜTÜNLEŞİYOR

AK Parti Adana Milletvekili A. Adayı Hilmi Baysal, AK Parti Adana ve İlçe Teşkilatlarını ziyaretinde hem teşkilatın hem de halkın kendine yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Adana Temayül yoklaması öncesi İl ve İlçe Teşkilatlarının tamamını gezen Baysal, Tanınma sorununun olmadığını her gittiği yerde Yusuf Baysal Şirketler Grubundan her vatandaşın mutlaka bir alış veriş yaptığını ve alış verişlerinde duydukları memnuniyetleri bize bu gezilerimizde aktardıklarını kendilerine yoğun bir ilgi olduğunu söyledi.

TEMAYÜLDE İLGİ YOĞUNDU

   AK Parti Adana İl Teşkilatının Temayül yoklamasına Serinevler Spor Salonu`nda gerçekleştirdi, AK Parti Adana Milletvekili a. Adayı Hilmi Baysal,  yoğun ilgi gördü Partililerle bire bir görüşerek, fotoğraf çektirdi, Portakal suyu ikram etti, Temayülde aday adaylığının çokluğuna da değinen Baysal “Her biri birbirinden değerli aday adaylarımızın sergiledikleri tablo takdire şayandır, aday adaylarımızın çokluğu Partimize halkın teveccühüdür. Partimizin zenginliğidir, Temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti kurulduğu ilk günden itibaren devletle milleti bir araya getirdiğini belirten Baysal, AK Parti`ye atılacak her oyun milleti yeni anayasaya ve yeni Türkiye`ye ulaştıracağını ifade etti. Baysal, Bu güne kadar Şirketimiz de Adana’nın gelişimi için çalıştık bu çalışmalarımızı TBMM hizmetlerimizi ‘’ÜSTÜN HİZMET MADALYASI’’ ile bizleri ödüllendirdi. Bu çalışmamızı siyasi yönden de sürdürerek Adana’mıza, Ülkemize daha büyük katkılar koymak için çok çalışacağım bu konuda inancım ve güvenim tamdır. Allah ülkemizin ve milletimizin yolunu açık etsin. Bu davada aday adayı oldum, seçilip seçilmemek benim için önemli değil, bu davaya hizmet etmeye her zaman devam edeceğim.  

DESTEKLEYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Hilmi Baysal, Seçim Çalışmaları ve Temayül yoklamasında, çadırımıza gelerek desteklerini esirgemeyen başta Ak Parti Adana İl Başkanlığı, Kadın Kolları,Gençlik Kolları ile Seyhan , Çukurova,Yüreğir,Ceyhan,Kozan,Sarıçam,Feke, Saimbeyli,Tufanbeyli, Karaisalı,Aladağ,Karataş,Pozantı ,İmamoğlu ve Yumurtalık İlçe Teşkilatları ile ,Gençlik Kolları, Kadın Kolları`na göstermiş oldukları yoğun ilgi ve alakaya teşekkür ederim diye konuştu.