Baysal, Kozan'da Yerel ve Ulusal Basın Mensuplarıyla İstişare Toplantısı Yaptı

Baysal, Kozan

Yeniden Refah Partisi Adana milletvekili adayı Selahattin Baysal, Kozan'da bulunan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı'ndan yeniden Refah Partisi'nin Adana 1. sıra milletvekili adayı olarak yarışacak olan Selahattin Baysal, yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Baysal, konuşmasına 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak başladı ve tüm işçilere, emekçilere nice mutlu yıllar ve gelecekler diledi. Baysal, iki buçuk yıldır Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı yaptığını ve şimdi de Adana 1. sıra milletvekili adayı olduğunu belirtti. Kendisinin Kozanlı olduğunu ve Yeniden Refah Partisi'nin genel başkanının da aynı şekilde Kozanlı olduğunu vurgulayan Baysal, bölgeye özel bir önem verdiklerini söyledi.

Bölgesel kalkınmanın önemine de değinen Baysal, ülkemizin geneline baktığımızda cumhurbaşkanlarının önce kendi bölgelerini ihya ettiklerini ve kendisinin de Kozan'ı ihya etmek için çalışacağını söyledi. Baysal, Kozan'ın diğer bölgelere göre geri kaldığını belirtti ve sorunları tespit etmek için yerel basının desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Baysal, her altı ayda bir yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek bölgenin sorunlarını tartışacaklarını ve çözüm önerilerini alacaklarını söyledi. Bu öneriler doğrultusunda mecliste kanun teklifi verilmesi gerekiyorsa kanun teklifi vereceklerini, gündeme getirilmesi gerekiyorsa mecliste gündeme getireceklerini belirtti.

Son olarak, kendisine ve partisine destek veren Kozanlılara teşekkür eden Baysal, dinleyicilerin sorularını cevaplamaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.

 

B