BAYSAL, ‘PROJELERİM TAKLİT EDİLİYOR’

BAYSAL, ‘PROJELERİM TAKLİT EDİLİYOR’

Yeniden Refah Partisi'nden Kozan Belediye Başkan Adayı olan Harun Abdullah Baysal, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını muazzam bir katılımla gerçekleştirdi.

Göç yolu üzerinde bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışına yüzlerce vatandaş akın etti. Açılış töreni, 1 dakikalık saygı duruşuyla başlayarak, ardından İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla devam etti.

 

Açılış törenine, yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Hasan Arık, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Baysal, çevre ilçelerin belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Başkanı Arık ve Belediye Başkan Adayı Selahattin Baysal'ın yaptığı konuşmalar, coşkulu alkışlar eşliğinde dinlendi. Konuşmaların ardından söz alan Kozan Belediye Başkan Adayı Harun Abdullah Baysal, heyecan dolu bir konuşma yaparak 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istediğini belirtti.

 

Baysal, sahnede kendisine eşlik eden meclis üyelerini tek tek çağırarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Projelerinin rakipler tarafından taklit edildiğini belirterek, adayların özgün projeler hazırlaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, seçilmesi halinde kendisi ve meclis üyelerinin maaş almayacaklarını, bu paraları Kozan'ın geliri olmayan ailelerin öğrencileri için burs olarak vereceklerini söyledi.

 

Genç ve dinamik bir lider olduğunu vurgulayan Baysal, Kozan'ın sorunlarını yakından takip ettiğini ve çözüm odaklı bir yaklaşımla hareket edeceğini ifade etti. Konuşmasının ardından aile büyükleri Yusuf Baysal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal’da bir konuşma yaparak Harun Abdullah Baysal'a olan güvenlerini dile getirdi.

 

Açılış töreninin sonunda kurdele kesimi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi ve seçim koordinasyon merkezinin açılışı hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.