Anahtar Kelimeler: Gürdal Topal dönemi başladı

BBP’de Gürdal Topal dönemi başladı

BBP’de Gürdal Topal dönemi başladı

Büyük Birlik Partisi'nde yapılan olağan kongresi sonrasında Gürdal Topal partinin yeni ilçe başkanı seçildi. Kongre ile birlikte partinin yeni r-teşkilat binasıda açıldı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Büyük Birlik Partisi'nden Kozan Belediye Başkan Adayı olan Gürdal Topal yapılan kongre sonrasında partinin yeni ilçe başkanı seçildi. Kongre ile birlikte partinin Saimbeyli Caddesi üzerinde bulunan Hayat Apartmanı’ndaki parti binasının açılışı, Büyük Birlik Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Şahin, çevre ilçelerin ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Gürdal Topal; “Tüm mücadelemiz insanlarımızın karnı tok, sırtı pek yarınları içindir. Katılımınız için teşekkür ediyorum. Büyük Birlik Partisi'ni Kozan’da önümüzdeki seçimde birinci parti yapacağız. Bu partinin içerisinde her kesimden kardeşlerimiz var. Kozan ile ilgili hayali ve umudu olan, Kozan yönetimi ile ilgili şikayeti olan her kesimden insan Büyük Birlik Partisi çatısı altında toplanıyor” dedi.

Düzenlenen programda partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

Partililer; “Büyük Birlik Partisi Kozan’da gelecek vaat eden bir partidir. Ilçe başkanımız Sayın Gürdal Topal başkanlığında, daha iyi çalışmalar yürüterek partinin yerelde ve genelde iktidar olması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bugün burada yaptığımız kongre ile Gürdal Topal başkanımızı partinin başkanı yaptık. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek partimizin en iyi yerlere gelmesi için mücadelemizi aralıksız olarak sürdüreceğiz. Gürdal Topal başkanımıza ve yeni yönetime çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz” dediler.

Yapılan kongre sonrasında Büyük Birlik Partisi'nin yeni yönetimi Gürdal Topal başkanlığında şu şekilde oluştu:

Ayşe Gültekin, Osman Gönül, Halil Ünüvar, Şahin Oruç, Saygılı Akcan, Caner Kartaloğlu, Göngör Öztürk ve Lütfi Bölükbaşı.