Anahtar Kelimeler: BELEDİYE HURDA YIĞININDAN KURTULSUN

BELEDİYE HURDA YIĞININDAN KURTULSUN

BELEDİYE HURDA YIĞININDAN KURTULSUN

Kozan Belediyesi bünyesinde bulunan iş makinası, kamyonet, otobüs, otomobil gibi kullanımını kaybetmiş ve rentabıl şekilde kullanılmayan araçlar belediye bütçesine büyük ekonomik maliyet oluşturuyor.

Kozan Belediyesi envanterinde bulunmasına rağmen birçoğu şantiye içerisinde atıl durumda bulunan araç ve iş makinelerinin kamburu, Kozan Belediyesi'nin üzerinden ivedilikle kaldırılmalıdır. Kozan Belediyesi bünyesinde kullanılan araçlara harcanan tamirat ve bakım ücretleri adeta israfı arttırıyor. Kozan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılan bir kamyonete, 3 ay içerisinde 400 bin lira tamirat ücreti ödenmesi, bu araçların Kozan Belediyesi'nin kamburu haline geldiğinin en büyük işareti.

Kozan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Atlı'ya Kozan halkı adına çağrımızdır;;

“Kozan Belediyesi bünyesinde bulunan birçoğu atıl durumda bulunan veya rentabıl bir şekilde kullanılamayan iş makineleri ve araç yığınları, belediye meclis kararı ile satılmalıdır. Satılan araçların yerine belediyemizin gücü nispetinde araç filosu yenilensin. Bugün kullanılmaya çalışılan araçlara harcanan masraflarla yenisi alınabilir.”

Kozan halkının büyük umutlarını bağladığı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Atlı'nın bu büyük israfı ortadan kaldırmak adına harekete geçeceğine inancımız tamdır. Kozan Belediyesi, araç hurda yığınından bir an önce kurtulmalıdır.