Anahtar Kelimeler: Belgin Sarıtaş güven tazeledi

Belgin Sarıtaş güven tazeledi

Belgin Sarıtaş güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İki dönemdir Kadın Kolları Başkanlığı’nı yürüten Belgin Sarıtaş yapılan kongre sonucunda 3. dönemde de BAŞKAN seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İki dönemdir Kadın Kolları Başkanlığı’nı yürüten Belgin Sarıtaş Kadın Kolları Başkanlığı’na yeniden aday oldu. Salı günü gerçekleştirilen kongrenin ardından 550 kadın üyesi bulunan Kadın Kolları Başkanı Belgin Sarıtaş üyelerin desteği ile yeniden başkan seçildi. 2 yılda bir yapılan kadın kolları seçimi sonrasında gazetemize açıklamada bulunan Belgin Sarıtaş şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kozan’da güzel işler yapmanın peşindeyiz. Kozan'ın gelişmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nde kadınların ayrı bir yeri vardır. Demokrasi partisi olarak nitelendirebileceğimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kadın Kolları Başkanlığı yapmak büyük bir şereftir. 4 yıldan bu yana yürüttüğüm Kadın Kolları Başkanlığı’nda 3. dönemde beni yeniden Başkan seçen çok değerli Kadın Kolları yönetimine, üyelerine, ana kademe yönetim kurulu üyelerine, değerli başkanımıza ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde çalışarak mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

CHP Kadın Kolları Kongresi sonucunda Belgin Sarıtaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu;

Başkan Belgin Sarıtaş yönetim kurulu üyeleri; Zehra Arık, Zeynep Bingöl, Zeynep Damar, Arzu Doğan, Nurcan Eroğlu, Selma Kulaklı, Fatma Özcan, Ayşegül Öztürk, Emine Topçu ve Fidan Ünlü.