Anahtar Kelimeler: “  DEĞİL DİYECEĞİZ”

“BEN  DEĞİL, BİZ DİYECEĞİZ”

“BEN  DEĞİL, BİZ DİYECEĞİZ”

Kozan Ziraat Odası Başkan Adayı Yüksel Şahbazoğlu; "Ben değil, biz demeye geliyoruz."

1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan Kozan Ziraat Odası seçimlerine günler kala Yüksel Şahbazoğlu’da seçim çalışmalarını hızlandırdı. Delegeler ile Dağılcak’ta bir araya gelen Yüksel Şahbazoğlu'na yoğun ilgi bulunuyor. Şahbazoğlu kahvaltı programına katılan bütün misafirlerle yakından ilgilenirken, 34 yıl boyunca Kozan Ziraat Odası Başkanlığı yapan babası Mehmet Şahbazoğlu’da kahvaltı programına katılan isimler arasındaydı. 1 Şubat tarihi itibariyle Kozan Ziraat Odası başkanlığını bırakacağını ifade eden Şahbazoğlu, 34 yıldan bu yana başkanlık yaptığını 32 yıllıkta muhtar olduğunu ifade etti. Her şeyin hayırlı olmasını temenni etti.

Kozan Ziraat Odası Başkan Adayı Yüksel Şahbazoğlu, aptığı konuşmada; "Programımıza uzaktan yakından katılan bütün çiftçilerimize, muhtarlarımıza ve delege arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Ben değil, biz demeye geliyoruz inşallah yeni yönetim ile birlikte çiftçilerimizin hizmetkarı olmaya adayız. Yapılacak olan seçimlerde bütün delege arkadaşlarımızın desteklerini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Delegeler; "Kozan Ziraat Odası çiftçilere hizmet veren bir oda. Yüksel Bey’in de bu konuda başarılı olacağına inandığımız için destekliyoruz. 1 Şubat'ta yapılacak olan seçimlerde inşallah kendisini başkan göreceğiz" ifadelerini kullandılar.

Yapılan konuşmaların ardından program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Yüksel Şahbazoğlu’na birçok kesimden destek gelmesi de gözlerden kaçmadı.