Anahtar Kelimeler: Beni Etsinler

Beni Af Etsinler

Beni Af Etsinler

Kozan´ın sevilen simalarında Valid Gülerşen geçtiğimiz yıl alkollü olarak stadyuma girdiği için mahkeme tarafından 12 ay stadyuma girmeme cezası aldı. Güler aşık olduğu Kozan Belediyespor´un maçlarını izlemek istiyor ve mahkemeden cezasının bitirilmesini

K.Ekspres- Kozan´ın sevilen simalarında Valid Gülerşen geçtiğimiz yıl alkollü olarak stadyuma girdiği için mahkeme tarafından 12 ay stadyuma girmeme cezası aldı. Güler aşık olduğu Kozan Belediyespor´un maçlarını izlemek istiyor ve mahkemeden cezasının bitirilmesini istiyor.

Gazetemize konu ile ilgili açıklama yapan Valid Gülerşen şunları söyledi:

? Ben 64 yaşında bazı rahatsızlıkları bulunan, yalnız yaşayan bir kişiyim. Geçtiğimiz yıl İsmet Atlı Stadı´nda Kozan Belediyespor´umuz Ankara Demirspor ile karşılaşmış, devre arasına 2-1 mağlup durumda girmiştik. Devre arasında alkol aldığımı kameradan gören polisler beni Emniyet´e götürdüler. Burada hakkımda işlem yapıldı. Daha sonra mahkemeye çıkarıldım. Mahkeme bana, 12 ay stada girmeme ve 550 TL para cezası ile ceza verdi. Ben affımı istiyorum. Ben Kozanspor´a 50 senemi verdim. Kozanspor´da top da oynadım. Kozanspor´un ilk malzemecisi de bendim. Ben büyüklere ve şöhretlere hizmet ettim. Kozanspor´un ilk antrenörü Faruk Tülemiş´di. Takımın ağabeyleri ise şunlardı, kalede Halis Serbest, Hüseyin İnan, Kedi Yaşar, rahmetli Hacı Ali Öz, Taner Erdem, Ortasaha da ağabeyim Abidin Gülerşen, Kara Mehmet Öztürk, Yahya Aktaş, Yıldırım Erdem, Tayyip Kurkan, Rahmetli Bekir Çay, Uğur Ertürk, Tahir Yarımoğlu, Osman Kunt, rahmetli Hamdi Tatlı, Bankacı Dede, İsmet Türktan ve ismini sayamadığım ve unutttuğum arkadaşlarım o zamanların yıldızları idi. Ben Kozanspor´a aşığım. Bu takım benim her şeyim. Ben bu takımsız yapamam. Bir hata yaptım ve bu hatamdan dolayı herkesten özürdilerim. Bir daha kesinlikle stadyuma alkollü girmem. Kurallar ne ise ona göre hareket ederim. Bundan dolayı mahkemeden af bekliyor ve cezamın bitirlmesini istiyorum? dedi.