Berberler ve Kuaförlerde Azgın İle Yola Devam

Berberler ve Kuaförlerde Azgın İle Yola Devam

Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına mevcut Başkan Zahide Azgın 4. kez seçildi.

K.Ekspres-Kozan Berberler ve Kuaförler Odası olağan kongresi Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Mevcut Başkan Zahide Azgın olağan kongrede seçimlere tek liste ile giderken kongreye gösterilen ilgi büyüktü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede divan başkanlığını Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakoç yaptı. Oluşan divanın ardından kongrenin açılış konuşmasını Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın yaptı. Faaliyet raporunun okunmasının ardından 4 yıllık gelir gider bilançosu oylamaya sunuldu.

Sunulan bilanço oda üyeleri tarafından oy çoğunluğu ile kabul edildi.

/resimler/2018-1/15/1303161052360.jpg

Gerçekleşen oylamaların ardından bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Azgın, kongreye katılan üyeleri başta olmak üzere misafirlere teşekkür etti.

Daha sonra divan kurulu seçimlerinin gerçekleştirilmesi için idareyi ilçe seçim kurulu yetkililerine devrettiler.

Tek liste halinde girilen seçimlerde Mevcut Başkan Zahide Azgın oyların çoğunluğunu alarak 4 yıl süre ile tekrar Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı seçildi.

Gerçekleşen seçimler sonrasında yönetim üyeleri şu isimlerden oluştu.

/resimler/2018-1/15/1303434490399.jpg

Başkan Zahide Azgın, Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Öztürk, İsmail Yıldırım, Emel Sağmen, Enver Yağyemez, Zafer Karaca ve Neslihan Ak olurken denetim üyeliklerine ise şu isimler seçildiler. Hakkı Yavuz, Mehmet Vural Ve Burcu Üstün

Gerçekleştirilen kongreye Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakoç, MHP il 2. Başkanı Alev Ataş,  Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek, CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, MHP İlçe Başkanı Nihat Atlı, çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi, mahalle muhtarları ve oda üyeleri katıldı.