Anahtar Kelimeler: BEYAZAY DERNEĞİ' İFTAR YEMEĞİ

BEYAZAY DERNEĞİ'NDEN İFTAR YEMEĞİ

BEYAZAY DERNEĞİ

Kozan Beyazay Derneği tarafından her yıl geleneksel hale getirilen iftar programı, bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 Kozan ilçesinde bulunan engellilere yönelik verilen iftar programına, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Şenoğul ve Ruhi Gül, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, Kozan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Sümmani Göztaş ve çok sayıda engelli vatandaş ve yakınları ile aileleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunarak dua edilen iftar programında, Kozan Beyazay Derneği Başkanı Ahmet Ünal da bir konuşma yaparak, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar programı bu yıl da yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında dernek olarak faaliyetlerimizi devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca Kozan Beyazay Derneği Başkanı Ahmet Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, gelen misafirlerle yakından ilgilendiler. Yoğun bir katılımın olduğu iftar programı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.