Anahtar Kelimeler: Bilgili' İftarda

Bilgili'den İftarda çat kapı

Bilgili

Ramazan ayının girmesiyle her gün bir evde iftar, bir evde çay,bir evde de kahve içerek birgün de üç evin ziyaretlerini gerçekleştirerek vatandaşların ramazanlarını tebrik eden AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, evlere ça

Ramazan ayının girmesiyle her gün bir evde iftar, bir evde çay,bir evde de kahve içerek  birgün de üç evin ziyaretlerini gerçekleştirerek vatandaşların ramazanlarını tebrik eden AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, evlere çat kapı iftar ziyaretlerinde de bulunuyor.

Ramazan girmesiyle beraber hemen hemen her gün çatkapı ziyaretleri ile bir program da 3 ev ziyaret eden Kozan AK Parti ilçe bşkanı Yuuf Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri mahallelerde evleri ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların ramazanlarını tebrik ediyor ve beraber güzel sohbetlerde bulunuyor. Razaman ayı boyunca Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları ile her gün farklı evlere misafirliğe giderek ziyaretlerini yapmaya devam ediyorlar.

Ramazan ayında vatandaşların hayır dualarını almak amacıyla ev ziyaretleri gerçekleştirdiklerini, ayrıca iftar sofralarına çat kapı misafir olduklarını söyleyen Başkan Bilgili "Vatandaşlarımızı çat kapı iftar ziyaretimizde Ramazan ayının mutluluğunu ve bereketini birlikte paylaşıyor, eski Ramazanları yad ediyoruz. Sorunlarını dinleyip, hayır dualarını alıyoruz. Rabbim herkesin sofralarına bereket, hanelerine huzur nasip eylesin" diye konuştu.