Anahtar Kelimeler: Bilgili’ kaymakama ziyaret

Bilgili’den yeni kaymakama ziyaret

Bilgili’den yeni kaymakama ziyaret

ozan AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, Kozan İlçe Kaymakamlığı’na atanan Bahattin Alp Arslanköylü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameye göre Kozan Kaymakamlığı’na Kütahya'nın Simav İlçesi Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'ye atandı. Başkan Bilgili, hafta sonu göreve başlayan Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Arslanköylü ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan Bilgili ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kozan AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili yaptığı açıklamada, “Kozan Kaymakamlığı’na atanarak görevine başlayan Sayın Bahattin Alp Arslanköylü'ye Kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla  tarım ve turizm kenti Kozan’a hoş geldiniz diyerek, yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diledik. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu ve güzel ilçemizin yarınlarını hep birlikte inşa ettiğimizi anlattık.

İnşallah yeni Kaymakamımız ile de uyum içinde, koordineli olarak güzel işlere imza atacağız. Yeni görevinde kendilerine tekrar başarılar diliyorum.” dedi.