Anahtar Kelimeler: Binboğa’ Kızılay’ bağışı

Binboğa’dan Kızılay’a kan bağışı

Binboğa’dan Kızılay’a kan bağışı

Kozan'ın üretimde gurur kaynaklarından biri olan Binboğa Bal Kooperatifi düzenlediği kan bağışı kampanyası ile sosyal sorumluluk alanında da var olduklarını ortaya koydular.

Kozan Binboğa Bal Kooperatifi Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi. Binboğa Bal Kooperatifi tesislerinde gerçekleşen bağışa Kooperatif çalışanlarının yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgisi oldu. Binboğa Bal Kooperatifi'nden yapılan açıklamada “Hayat kurtarmak senin kanında var” sloganı ile kan bağışı kampanyası yaptıkları ifade edildi. Binboğa Bal Kooperatifi Başkanı Emrah Zararsız yaptığı açıklamada; "Kooperatifimiz ve Kızılay işbirliği ile Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Hayat Kurtarmak, Senin Kanında var’ sloganı olarak belirlemiş olduğumuz Kan Bağışı, toplumsal yardımlaşmanın belki de en önemli noktasıdır. Ülkemizde her 4 saniyede 1 ünite kana ihtiyaç vardır. Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Binboğa Bal ailesi olarak Toplumsal farkındalığımızı arttırmak için Kan Bağışı kampanyasında biz de varız diyoruz. Kooperatif Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karara istinaden tüm paydaşlarımızla birlikte Kooperatif binamızda periyodik olarak Kan Bağışı Kampanyasına destek olacağız.  "Kızılay’ın özellikle salgın döneminde kan stoklarındaki azalmanın önüne geçmek amacıyla Kızılay’ımızın düzenlediği kampanyalara sağlık durumu müsait olan her vatandaşımızı, ortaklarımızı, personellerimizi destek olmaya davet ediyoruz. Bu sıkıntılı günleri inşallah birlikte aşacağız. Hiç birimiz başımıza ne zaman neyin geleceğini bilemeyiz. Bir kan anonsu duyduğumuzda içinde bulunduğumuz umursamaz tavrın bir insanın hayatına mal olabileceğini unutmamamız gerekir. Aynı durum her an bizim de başımıza gelebilir. Bağışlayacağımız kan başka birine hayat verebilir.’

2021 yılında Kızılay işbirliği ile Kooperatif binamızda her 6 ayda bir Mobil Kan Bağış araçları ile gerçekleştirmeyi ve farkındalığı artırmayı hedefliyoruz. Kan bağışında bulunan ortaklarımıza ve personellerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.”