Bir fotoğrafta Ekspres Gazetesi Aracılığı ile duvardaki yerini aldı

Bir fotoğrafta Ekspres Gazetesi Aracılığı ile duvardaki yerini aldı

Ölen insanların fotoğrafını sergileyen kahvehane işletmecisine bir fotoğrafta Özel Harekat Polislerinden geldi.

K.Ekspres- 30 yıldan bu yana ölen insanların fotoğrafını biriktiren esnafa bir fotoğrafta Özel Harekât Polislerinden geldi.

Yukarı Çarşı da 30 yıldan buyana kahvehane işletmeciliği yapan Nejat Karataş müşterilerinin ve ilçe ile özdeşleşmiş simaların vefatlarının ardından iş yerinin duvarlarında 30 yıldan buyana fotoğraflarını sergilemesi,  geçtiğimiz hafta gazetemizde haber olmuştu.

Gazetemizin haberini gören ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Biriminde görev yapan Özel Harekât Polisi 1991 yılında Cizre´de şehit düşen Özel Harekât Polis Memuru Işık Kılıç´ın fotoğrafını bizlere ulaştırarak, şehit polis memurunun fotoğrafını Karataş´a ait iş yerinin duvarında sergilenmesini istediler.

Özel Harekât Polislerinin taleplerini ulaştırdığımız Nejat Karataş gönderilen şehit polis´in resmini kahvehanesinin duvarına astı.

Karataş Kozan ile özdeşleşmiş insanların fotoğraflarını iş yerinde sergilemekten mutluluk duyacağını kaydederek, meraklı insanları fotoğrafları görmeye davet etti. Şehit Özel Harekât Polisi Kılıç´ın gazetemize gönderilen fotoğrafını gazetemiz İmtiyaz Sahibi, Araştırmacı Gazeteci Yazar Hüseyin Erciyes 30 yıldan buyana fotoğrafları sergileyen esnaf Nejat Karataş´a kendi elleri ile teslim etti.

Erciyes´ten aldığı fotoğrafı kahvehanenin duvarına asan Karataş ? bu fotoğraf ben ölene kadar burada asılı kalacak? dedi.