Anahtar Kelimeler: facianın eşiğinden döndü

Bir aile facianın eşiğinden döndü

Bir aile facianın eşiğinden döndü

Kozan – Kadirli karayolunda bugün öğlen saatlerinde meydana gelen bir otomobil ve  3 kamyonun karıştığı kazada Adıyaman’da öğretmenlik yapan Cumali Bilgili  ve ailesi faciadan döndü.

01 LB 899 plakalı otomobil sürücüsü Cumali Bilgili aracında bulunan annesi, eşi ve 3 çocuğu ile birlikte  sollama yapan kamyonun hatasını fark etmesi üzerine direksiyonu kanala kırması üzerine ailesi ile birlikte faciadan döndü. 
Yüzlerce alkol şişesi yüklü 31 LS 929 plakalı Aykut Arabacı yönetimindeki kamyon sürüsünün kamyonu karayoluna devrilmesi ile Bilgili ailesi facianın ucundan dönerken 01 AGS 865 plakalı kamyon sürücüsü Batuhan Kara ve 01 AFZ 340 plakalı kamyon sürücüsü Serdar Akyar kazadan yara almadan son anda kurtuldu. 
Olayla ilgili  31 LS 929 plakalı Aykut Arabacı yönetimindeki alkol yüklü kamyon yola devrilirken Jandarma ekipleri Kozan-Kadirli yolunu güvenlik nedeni ile kısa süreliğine trafiğe kapattı. Çekici yardımı ile devrilen kamyon karayolundan kaldırılırken yüzlerce alkol şişesi kırıldı, etrafa saçıldı. 
Kamyonun üzerine devrilmesini son anda manevra yaparak kurtaran Cumali Bilgili ve ailesi kazayı ucuz atlattıklarını ifade ederek kamyon sürücüsünün sollaması ile son anda bebekleri ile birlikte kurtulduklarını söylediler. Bilgili ailesi Adıyaman Besni’de öğretmenlik yapan sürücü Cumali Bilgili ile birlikte görev yerine döndüklerini kaydetti. 
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Yol trafiğe açıldı.