BİRİ BİTMEDEN DİĞERİ BAŞLIYOR; KOZAN BELEDİYESİ YENİ BİR PARK İNŞAATINA DAHA BAŞLADI

BİRİ BİTMEDEN DİĞERİ BAŞLIYOR; KOZAN BELEDİYESİ YENİ BİR PARK İNŞAATINA DAHA BAŞLADI

Kozan Belediyesi ilçe genelinde devam eden park yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Güzelevler parkı inşaatının ardından Türkeli Mahallesine yeni park yapımına başlandı.

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, arazi ve nüfus bakımından Kozan´ın ikinci büyükmahallesi olan Türkeli Mahallesi Kanal Sokak´ta ki yeni yerleşim merkezine, 3 bin metrekarelik çok amaçlı park inşaatına başladı. Çevresinde bir ortaokul, bir lise ve iki öğrenci yurdu bulunan park içerisinde, basketbol sahası, çocuk oyun grupları, oturma grupları, yürüyüş yolları, engelli ve normal tuvalet, tatlı su çeşmesi, fitmess aletleri ve süs havuzunun yapılacağı bildirildi. 

Mahallelerinde yapımına başlanılan parkın geniş bir bölgeye hitap edeceğini belirten Türkeli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Bozkurt, devam eden ve daha önce tamamlanan diğer belediye hizmetleri için Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´e teşekkür etti.

İlçedeki park ve sosyal yaşam alanlarının sayısını her geçen gün artırarak modern ve daha yaşanabilir bir kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediklerini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk; ?İlçemizdeki yaşam kalitesini daha da artırmak ve yavrularımızın güven içerisinde oyun oynamalarını sağlamak için başlattığımız park inşaatlarına bir yenisini daha ekledik. Amacımız ilçe merkezimizde olduğu gibi kenar mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın da nefes alacağı ve dinlenebileceği sosyal alanlar oluşturmak. İlçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek ve yavrularımıza en tabi hakları olan oyun oynama imkanı sağlamak için yeni parklar yapmaya devam edeceğiz? dedi.

 

GÜZELEVLER PARKI İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Ağlıboğaz Mahallesinde yapımına 1,5 ay önce başlanılan ?Güzelevler Parkı´nda ki çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Musa Öztürk; ?Ağlıboğaz Mahallemizde ki yeni yerleşim alanı yanında başlattığımız 4 bin 500 metrekarelik modern parkımızı en kısa sürede tamamlayarak ilçemizin üçüncü büyük parkını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İçerisine yapay şelale, oyun grupları, basketbol sahası, amfi tiyatro, modern oturma grupları, yürüyüş yolları, fitness aletleri ve muhtarlık hizmet binası yapacağımız parkımız şimdiden hayırlı olsun? dedi.