Anahtar Kelimeler: BİRLEŞEN KALPLER EBEDİ MUTLULUK

BİRLEŞEN KALPLER, EBEDİ MUTLULUK

BİRLEŞEN KALPLER, EBEDİ MUTLULUK

Kozan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Marangozlar ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Öztürk'ün yakışıklı oğlu Durmuş Ali ile Eda Solgun, muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Çarşamba günü saat 19.00'da Ayna Organizasyon’da düzenlenen düğün, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan gibi siyasetçiler, iş dünyasından esnafa ve bürokratlara kadar birçok davetli düğüne katıldı.

 

Düğün töreninde, Selbi ve Üzeyir Öztürk çiftinin yakışıklı oğulları Durmuş Ali ile Nazan ve Ercan Solgun çiftinin güzel kızları Eda'nın nikahı, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından kıyıldı. Başkan Özgan, Eda ve Durmuş Ali çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi. Eda ve Durmuş Ali ise, bir ömür boyu mutlu olacakları cevabını vererek salondakilerden büyük alkış aldılar.

 

Düğün sürecinde, damadın babası Üzeyir Öztürk misafirlerle yakından ilgilendi. Gelin ve damadın mutluluklarına davetliler eşlik ederek gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. Üzeyir Öztürk, düğün merasimine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek Eda ve Durmuş Ali'nin bir ömür boyu mutlu olmasını temenni etti.

 

Bu özel düğün, Kozan'ın iş dünyasından siyasetçilerine, esnafından bürokratlarına kadar geniş bir kesimi bir araya getirdi. Üzeyir Öztürk ve ailesi, bu mutlu günlerinde kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken, genç çiftin birlikte güzel bir yaşam sürmelerini diledi.