Anahtar Kelimeler: Black Salonu Black Caffee Açıldı

Black GYM Spor Salonu ve Black Caffee Açıldı

Black GYM Spor Salonu ve Black Caffee Açıldı

letmeciliğini genç girişimciler Ahmet Tacettin Yavuz ve Çağrı Akıncı’nın birlikte yapmış oldukları Black GYM Spor Salonu ve Black Caffee açıldı.



Açılışını SGK Adana Bölge Müdürü Bilal Canbolat, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek, İş İnsanı Alican Yüksel, Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Şevkiye Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Bozkurt, Çanaklı Mahallesi Muhtar Adayı Emine Çağ, Ölmezler Ciğer ve Kebap Salonu sahibi Umut Ölmez, Emekli Adliye Yazı İşleri Müdürü Alpaslan Yavuz, MHP Kozan Belediye Meclis Üyesi Yusuf Eroğlu, İrem Tekel Bayii  sahipleri Bilal ve İrem Akıllı, Akıncı Motors sahibi Kerim Akıncı ve çok sayıda davetli misafirin katılımı ile işletmenin açılışı gerçekleşti.
Açılış öncesi bir konuşma yapan SGK Adana Bölge Müdürü Bilal Canbolat işletmenin Kozan halkına ve sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi.
Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez’de böyle nezih ve ferah işletmelerin Kozan’da açılmasının kendilerine ve ilçemize mutluluk verdiğini belirterek spor yapmanın sağlıklı olduğunu belirterek tüm hemşerilerini Black GYM Spor Salonu ve Black Caffee hem dinlenip sevdikleri ile beraber güzel vakit geçirmeye hem de spor yapmaya davet etti.
İşletme sahipleri Ahmet Tacettin Yavuz ile Çağrı Akıncı bugünkü açılışlarına katılan tüm davetli misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
Yapılan konuşmaların ardından işletmenin açılışı açılış kurdelesinin kesilmesi ile gerçekleşti. Açılışın ardından genç işletmeciler Ahmet Tacettin Yavuz ile Çağrı Akıncı programa katılan davetli misafirlere spor salonlarını ve kafe  hizmet alanlarını gezdirerek vermiş oldukları hizmetler hakkında bilgi verdiler.
Muhteşem bir dekorasyon ve donanıma sahip olan Black Gym Spor Salonu ve Caffe’de Ferah ve Nezih bir ortamda hem sporunuzu yapabilir hem de sevdiklerinizle birlikte vakit geçirebilirsiniz