Bölgede Parlayan Yıldız Açıcı Lastik

Bölgede Parlayan Yıldız Açıcı Lastik

Adana da her yıl açılan Tarım Fuarındaki yerini alan Açıcı Lastik, fuarda ilgi odağı oldu.

/resimler/2016-12/4/1137246782954.jpg

K.Ekspres- Bölgenin lider lastik ve akü tedarikçilerinin başını çeken Açıcı Lastik katıldığı tarım fuarında lastik ve akü, Açıcı Lastiğin işi dedirtti.

Adana da 5 gün süre ile ilgilileri ile buluşan, tarım fuarındaki yerini alan lastik tedarikçilerinin bölgedeki lider ismi olan Açıcı Lastik fuarda lastik bizim işimiz dedirtti.

Fuarı gezen birçok kişi Açıcı Lastik standını ziyaret etti. Ziyaret esnasında Açıcı Lastik firmasının tanıtımının yanı sıra firmanın tedarikçisi ve bayisi olduğu Lassa ve Bridgestone Lastiklerinin yanı sıra inci akülerinin de tanıtımına yer verildi.

İşletme olarak 1998 yılından buyana hizmete aralıksız devam eden Açıcı Lastik Sahibi Ercan Açıcı ürün satmak marifet, değil kaliteli ve sağlam ürünü satmak marifet ? dedi.

Gerek fuar gerekse diğer faaliyetleri ile ilgili konuşan Ercan Açıcı ? firma olarak 1998 yılından buyana başta Kozan olmak üzere Çukurova´nın her noktasına hizmet ediyoruz.

İlçemizde merkez şubemizin yanı sıra 1 adet de şubemiz bulunurken yanı sıra İmamoğlu, Tarsus ve Adana Organize Sanayi Bölgesinde de şubelerimiz bulunmaktadır.

Kendi alanımdaki yenilikleri halkımıza anlatmanın bir yolunun da fuar olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle fuardaki yerimizi aldık. Standımıza gösterilen ilgiden dolayı da çok teşekkür ederiz? dedi./resimler/2016-12/4/1138237556740.jpg