Anahtar Kelimeler: Borsa Çekişmeli Seçim

Borsa´da Çekişmeli Seçim

Borsa´da Çekişmeli Seçim

KTB´de ÇEVİKALP DÖNEMİ

Kozan Ticaret Borsası seçimleri Kozan Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KTB Meclis başkanı iken kendisine gelen öneriler üzerine Kozan Ticaret Borsası Başkanlığı´na aday olan ve seçimi kazanan Mehmet Yağan 2014 yılından bu yana KTB Başkanlığı´nı yürüttü. Tekrardan aday olan Mehmet Yağan´a  rakip olarak Kozan Ticaret Borsası Meclis Üyesi İdris Çevikalp ve İş adamı Ekrem Şahin aday oldu.

3 adayın yarıştığı seçimler öncesinde adaylar bir araya gelmiş üyelere ve tüm Kozanlılara birlik ve beraberlik mesajı vermişlerdi.

Kozan Ticaret Borsası hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen seçim öncesinde üç aday birbirlerine çiçek vererek başarılar dilediler.

Daha sonra birlik ve beraberlik mesajı vererek üyelerine seçimin dostane şekilde, huzur içerisinde geçtiğini ifade ettiler.

Seçimler öncesinde, Kozan Ticaret Borsası mevcut Başkanı Mehmet Yağan bir teşekkür konuşması yaparak, bugüne kadar Kozan Ticaret Borsası adına yapılmış işlerde emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca, böyle bir demokratik ortamda seçimin yapılmasından dolayı da mutlu olduğunu ifadelerine ekledi.

Kozan Ticaret Borsası´nın bulunan mevcut 100 üyesinden 99´unun oy kullandığı seçimler sonucunda seçime giden İdris Çevikalp aldığı 37 oyla Kozan Ticaret Borsası´nın başkanı seçildi.

Yapılan seçim sonucunda Kozan Ticaret Borsası Meclis Üyesi İdris Çevikalp aldığı 37 oyla Kozan Ticaret Borsası seçimlerinden birinci liste olarak çıktı. Mevcut başkan Mehmet Yağan 33, Ekrem Şahin ise 29 oy aldı. Kozan Ticaret Borsası yönetimine seçilen 14 kişi önümüzdeki günlerde toplanarak yeni başkanı belirleyecek. İdris Çevikalp´in listesi ise şu şekilde;

ErBaşak Un, İsmail Şener, Bil-Kurt Tarım, Tüfeklioğlu Gıda, Fatih Ünaldı, Mehmet Hacıağaoğlu, Muzaffer Kağıtçıoğlu,  Mustafa Yavuz, İbrahim Kara, Fikret Çelik, Tanrıverdi Fidancılık, ibrahim Bozkurt, Yılmazoğulları Petrol.

Yapılan seçimlerde listesi birinci olan İdris Çevikalp daha sonra tebrikleri kabul etti. Tebrikler esnasında, desteklerini esirgemeyen oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Büyük  bir sorumluluk aldık. Allah benim ve arkadaşlarımın yardımcısı olsun, diye konuştu.

Mehmet Yağan ve diğer aday Ekrem Şahin´de İdris Çevikalp´i tebrik ettiler