BORSA’DA ÇEVİKALP’İN LİSTESİ KAZANDI

BORSA’DA ÇEVİKALP’İN LİSTESİ KAZANDI

Kozan Ticaret Borsası seçimleri sonucunda İdris Çevikalp'in beyaz listesi kazandı.


 

Kozan Ticaret Borsası’nın seçimleri gerçekleştirildi. Seçime aday olarak mevcut Başkan İdris Çevikalp ile Turgay Bozkurt girdi. İdris Çevikalp, beyaz liste ile seçimlere girerken, Turgay Bozkurt ise mavi liste ile seçimlere girdi. Sabah 09.00'da başlayan seçimler 17.00 itibariyle tamamlandı.

Kozan Ticaret Borsası’nda toplam 116 üye bulunuyor. 116 üyeden 114'ü sandığa giderek oyunu kullandı. Yapılan seçimler sonucunda Çevikalp’in beyaz listesi 63 oy alırken, Bozkurt’un mavi listesi 51 oy aldı. Kazanan İdris Çevikalp’în listesi oldu. Sonuçlar açıklandıktan sonra Turgay Bozkurt İdris Çevikalp’î tebrik ederek salondan ayrıldı.

İdris Çevikalp; “Kozan Ticaret Borsası 02.10.2000 yılında kuruldu. Kuruluş gününde tekrar Başkan olmanın gururunu yaşıyorum. Bizi destekleyen bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Kazanan Kozan Ticaret Borsası’dır. Kaybeden yoktur" ifadelerini kullandı.

Seçimler sonucunda 63 oy alan İdris Çevikalp'in listesi ise şu isimlerden oluştu:

IDRIS ÇEVİKALP-ÇEVİK TİCARET AĞAR ZİRAİ GÜBRE TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

 

EKREM ŞAHİN

 

YAĞIZ NARENCİYE TARIM ÜRÜNLERİ GIDA HAYVANCILIK TURIZM AKARYAKIT İNŞAAT ENERJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERI ITHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

 

EMİR GÜBRE TARIM NAKLİYE İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANATI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ TOPRAK NAHSÜLLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKERİ

 

ERTOK TOP. MAH, TIC. KUTSAL TOKUŞ SEFER BITIRIC BİTİRİCİ PETROL

 

YILMAZOĞULLARI PET, TALOK, KINA OR. GIDA OTM.NAK. TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

 

TACETTİN AZGIN AZGIN TICARET TOPTAN HUBUBAT NAKLİYAT