Anahtar Kelimeler: Borsa İftar Yemeği

Borsa´dan İftar Yemeği

Borsa´dan İftar Yemeği

Kozan Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında, bu yılda üyelerle bir araya gelindi.

Kozan Ticaret Borsası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında, bu yılda üyelerle bir araya gelindi.

Kozan Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından SODES Düşler Alemi´nde Kozan Ticaret Borsası üyelerine iftar yemeği verildi. Düzenlenen iftar yemeği programına Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çoban, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan, CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoglu, CHP´li adaylar, oda başkanları, Kozan Ticaret Borsası yönetim Kurulu Üyeleri, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

iftar programı Kozan Müftü Vekili Mahmut Uzun´un okuduğu yemek duası ile başladı. Duanın ardından Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp bir konuşma yaptı. Çevikalp:

 ?Allah´ımıza şükürler olsun ki her yıl Ramazan ayı sebebiyle bir araya geliyoruz. Bu güzel günün getirdiği bereketin ülkemize ve İslam aleminin tamamına yayılmasını, bu bereketin sadece sofralarımıza değil kalplerimize de intikal etmesini temenni ediyorum. Bu iftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.

Kozan Ticaret Borsası tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´te bir konuşma yaptı. Öztürk;?Ülkemizin üzerindeki kara bulutların kalkması lazım. Ticaret erbabının kurmuş olduğu borsayı ve çalışanlarının emrinde olduğumu, Kozan´a yapılacak ne iş varsa bir şehriemin olarak, bir Belediye Başkanı olarak onlara yardımcı olacağımı şimdiden taahhüt eder, işçilerinde güçlerin de başarılar dilerim. Önümüzdeki Cuma idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı´nı ailecek kutlamanızı, canı gönülden tebrik eder sağlık sıhhat başarılar dilerim. Ne mutlu Türk´üm diyene? diye konuştu.

Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp ve yönetim kurulu üyeleri iftar programına katılan misafirlerle yakından ilgilendiler.

/resimler/2018-6/8/1253328492779.jpg