Anahtar Kelimeler: Borsa’ eğitime destek

Borsa’dan eğitime destek

Borsa’dan eğitime destek

Kozan Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için 800 adet okul çantası Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bayer’e teslim edildi.

Kozan Ticaret Borsası her yıl düzenli olarak öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuyor. Bu yıl 800 adet okul çantası temin eden Kozan Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı İdris Çevikalp, çantaları Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın da katılımı ile gerçekleştirilen programda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bayer’e teslim  etti.

Kozan Ticaret Borsası'nın her eğitim ve öğretim yılının başında olduğu gibi bu eğitim ve öğretim yılındada eğitime katkıda bulunduğunu ifade eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; "Kozan Ticaret Borsası geçtiğimiz senelerde de aynı aktivitelerde bulunmuştu. Kozan Ticaret Borsası'nın değerli yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare gerçekleştirdik. Ben bu katkılarından dolayı başta Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İdris Çevikalp ve yönetim kurulu üyelerine ve ayrıca Ticaret Borsası'nın bütün üyelerine teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan katkının tüm ülke geneline yapılmış bir katkı olduğunu düşünüyorum. Eğitime yapılan bir liralık desteğin dahi geri dönüşünün kat ve kat fazla olduğuna inanıyorum. Bu anlamda katkı sağlayacak herkese örnek olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Çevikalp;" İmkanlarımız doğrultusunda her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz kırtasiye yardımını bu yıl da yine çanta vererek gerçekleştirdik. Normalde 625 adet verecektik ama yaptığımız incelemede 800 adet çantanın ihtiyaç olduğunu belirledik. İmkanlarımızı zorlayarak 800 çantaya ulaştık. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kozan Ticaret Borsası tarafından temin edilen çantaları teslim alan Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bayar; "Eğitime yapılan bu katkıdan dolayı öncülük eden Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Bu yardımı yapan ticaret borsamıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bu yardımların mutlaka ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi çok memnun edeceğini düşünüyorum. İnşallah diğer sivil toplum kuruluşları da bu yardımdan bir örnek alır ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sağlarlar” İfadelerini kullandı.

Kozan Ticaret Borsası tarafından temin edilen çantalar yapılan protokolle Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bayer’e teslim edildi.