Boyraz işe aldırdığı işçinin maaşına ortak oldu mu?

Boyraz işe aldırdığı işçinin maaşına ortak oldu mu?

AKP Kadın Kolları eski Başkanı Yurdagül Boyraz hakkında ilginç iddialar gündeme bomba gibi düştü.

 

AKP Kadın Kolları eski Başkanı Yurdagül Boyraz hakkında ilginç iddialar gündeme bomba gibi düştü.

AKP Kadın Kolları eski Başkanı ve AKP Belediye Meclis Üyesi Yurdagül Boyraz hakkındaki son günlerde kamuoyunda dilden dile dolaşan Ayşe G. isimli bayan´ın dönemin AKP kadın kolları başkanı Yurdagül Boyraz marifeti ile İmar Limited Şirketi üzerinden işe girdiği bu girişten dolayı maaşının yarısını 8 yıl boyunca Yurdagül Boyraz´a verdiği iddiaları kamuoyunda bomba etkisi yarattı.

Gündemde büyük etki yaratan bu iddialar ne kadar doğru?

İddialara göre; Ayşe G. isimli bir kişi bir proje hazırladı. Projeyi dönemin akp kadın kolları başkanı yuradagül poyraz´a ulaştıran Ayşe G. poyraz´ın girişimleri ile projesini dönemin belediye başkanı Kazım Özgan´a kabul ettirdi. Projenin hayata geçmesi ile birlikte Ayşe G. Kozan İmar Limited Şirketi üzerinden iş girişi yapıldı. Projenin uygulama aşamasında bulunan ve eşinden dolayı girişi yapılamayan Boyraz, Ayşe G. maaşının yarısını karşılıklı anlaşma ile almaya başladı. Bu süreç 30 mart yerel seçimlerinde Kazım Özgan´ın kaybetmesine kadar sürdüğü iddia edildi.

Şimdi sorumlu gazetecilik gereği soruyoruz.

Halk arasında dolaşan bu iddialar doğru mu?

Boyraz iddia edilen kişinin maaşına ortak oldu mu?

Sürekli olarak konuşulan bu dedikodular hakkında konunun muhataplarından cevap bekliyoruz?

Dönemin AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı ve şu an AKP Belediye Meclis Üyesi Yurdagül Boyraz evinin bodrum kattında çıkan  Kozan Belediyesi´ne ait gıda paketleri ile gazetemiz ve bir çok basın kuruluşunda haberlere konu olmuştu.