Anahtar Kelimeler: Kadarda Olmaz

Bu Kadarda Olmaz

Bu Kadarda Olmaz

AK Parti´nin Ağlıboğaz Mahallesi Ağlıboğaz Caddesi´nde verdiği iftar yemeğinden sonra ortaya çıkan manzara herkesi şaşkınlığa uğrattı.

AK Parti´nin Ağlıboğaz Mahallesi Ağlıboğaz Caddesi´nde verdiği iftar yemeğinden sonra ortaya çıkan manzara herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Ramazan ayının girmesiyle birlikte, Adalet ve Kalkınma Partisi Kozan İlçe Başkanlığı Ağlıboğaz Mahallesi Ağlıboğaz Caddesi üzerinde mahalle sakinlerine ve partililerine iftar yemeği verdi. Buraya kadar herşey çok normaldi ancak verilen iftar yemeğinden sonra ortaya çıkan çirkin manzara görenleri hayrete düşürdü.

Verilen iftar yemeğinden sonra ortaya çıkan çöpler tamamıyla cadde üzerine bırakıldı. Bu olay bu kadar da olmaz dedirtti. Temiz bırakılması gereken alan pislik içerisinde bırakıldı.

iftar yemeğinden sonra yenilen yemeklerin boş kapları, peçeteler, poşetler olduğu gibi caddeye bırakıldı. Oysaki bu yemek kapları bir çöp poşetine konulabilir ve çöp kovasına atılabilirdi. Ancak bunu yapmayan AK Parti bu yapılan çirkin davranışla ne yapmaya çalıştı hiç kimse anlamadı.

AK Parti tarafından verilen iftar yemeğinden sonra bırakılan boş yemek kaplarını Kozan Belediyesi temizlik işçileri temizledi.

Vatandaşlar, ?Verilen iftar yemeğine hiçbir sözümüz yok. Elbette böyle organizasyonlar düzenlenmeli. Ancak, insan yemek yediği yeri temizlemez mı? Temizliğini yapmaz mı? Bunu anlamış değiliz. Yemek yenilen plastik yemek tabldotlarını toplamak bu kadar zor olmaması gerek. Her şey adabına ve usulüne uygun yapılmalı. Sizler evde yemek yedikten sonra çöplerinizi odaya mı atıyorsunuz? Yemek boşlarını oradamı bırakıyorsunuz? Çirkin hareketlerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanlığı´nı kınıyoruz? dediler.

/resimler/2018-5/26/1431196080675.jpg/resimler/2018-5/26/1431497331172.jpg