Anahtar Kelimeler: kahvaltı salonunda doymadan kalkmak

Bu kahvaltı salonunda doymadan kalkmak yok 

Bu kahvaltı salonunda doymadan kalkmak yok 

Simay Kahvaltı Evi Alaçatı kahvaltı kültürünü Kozan da yaşatıyor.

2016 yılından buyana Üstün Sokak, Kozan Kız İmam Hatip Lisesi arkasında kahvaltı salonu ve kafe olarak hizmet veren işletme, müşteri memnuniyeti ile göz doldurmaya devam ediyor.

Günün her saati kahvaltı yapa bileceğiniz mekân bol ve farklı kahvaltı çeşitleri ile konuklarına göz kırpıyor.

İlçe merkezinde ulaşım ve zaman kaybı yaşamadan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Simay Kahvaltı Evi  İşletmecisi Selman Demiryürek “ Bu kahvaltı evinde doymadan kalkmak yok” sloganı ile müşterilerine sıra dışı kahvaltı kültürü ile tanıştırdıklarını dile getirdi.

İşletme sahibi Demiryürek “2016 yılından bu yana ilçe ve bölge insanımıza farklı tatlar sunma gayreti güderek, Simay Kahvaltı Evi olarak hizmet veriyoruz. Serpme kahvaltımızı müşterilerimizden gelen etki ve tepkiler doğrultusunda geliştirdik. Geldiğimiz noktada şehir merkezinde ulaşım sıkıntısı yaşamadan zaman kaybını en minimum ana indirgeyerek, Alaçatı konseptinde kahvaltı çeşitlerimizle konuklarımızı misafir etmeye devam ediyoruz.”dedi.

Her geçen gün müşteri memnuniyeti adına kendisini geliştiren, serpme kahvaltı çeşitleri ile hem masanızı hem de gönlünüzü donatmayı başaran işletme Kozan’ın kahvaltı alanında en önde gelen işletmesi olmayı başardı.

Sizleri de Simay Kahvaltı Evi ayrıcalığını tatmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Haftanın 7 günü hizmet veren işletme Simay Kahvaltı Evi başlığı ile sosyal medya adreslerinden takip ede bilirsiniz.

Randevu ve geniş bilgi için 0531 596 52 31 no’lu telefondan bilgi ala bilirsiniz.