Anahtar Kelimeler: KÖYDE ARTIK TELEFON ÇEKECEK

BU KÖYDE ARTIK TELEFON ÇEKECEK

BU KÖYDE ARTIK TELEFON ÇEKECEK

Kozan'a bağlı Orçan Mahallesi sakinleri, uzun yıllardır devam eden internet ve telefon şebekesi sorununun çözülmesiyle büyük bir sevinç yaşadı.

Mahalle sakinleri, bu sorunun çözümü için girişimlerde bulunan Muhtar Gökmen Kandemir'e de teşekkürlerini ilettiler.

Sorun Çözümü İçin Hemen Harekete Geçti

31 Mart yerel seçimlerinde Orçan Mahallesi'nden muhtar adayı olan Gökmen Kandemir, göreve geldikten hemen sonra köyünde uzun yıllardan bu yana internet ve telefon şebekesi hizmetinin olmadığını yetkili birimlere bildirerek harekete geçti. Köyüne bir baz istasyonu kurulması için çalışma başlatan Kandemir'in girişimleri sonuç verdi ve çok kısa bir süre içerisinde Orçan Mahallesi'nde 4.5G sinyali kuvvetinde bir baz istasyonu kuruldu.

Muhtar Kandemir: "Mahallemize Hizmet Getirmek İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz"

Bu gelişmeyle ilgili olarak bir açıklama yapan Muhtar Gökmen Kandemir, "Mahallemize internet ve telefon şebekesi gelmesi için çok uğraştık. Bu sorunun çözülmesiyle mahalle sakinlerimiz artık rahat bir şekilde internet ve telefon kullanabilecekler. Mahallemize hizmet getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bundan sonra da mahallemiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Mahalle Sakinleri Mutlu

Orçan Mahallesi sakinleri de internet ve telefon şebekesinin gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Mahalle sakinlerinden biri,"Uzun yıllardır internet ve telefon şebekesi sorunu yaşıyorduk. Muhtarımız Gökmen Kandemir sayesinde bu sorunun çözüldü. Kendisine çok teşekkür ederiz" dedi.