Anahtar Kelimeler: VURDUMDUYMAZLIĞIN SEBEBİ ?

BU VURDUMDUYMAZLIĞIN SEBEBİ NE?

BU VURDUMDUYMAZLIĞIN SEBEBİ NE?

BU VURDUMDUYMAZLIĞIN SEBEBİ NE?

Kozan-Feke karayolu üzerinde bulunan Kozan Barajı'ndaki köprü, darlığı nedeniyle kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor. Barajın yapıldığı günden bu yana birçok kazaya ev sahipliği yapan köprü, son zamanlarda artan kazalarla bir kez daha gündeme geldi.

Erciyes Medya olarak bu sorunu defalarca gündeme getirdik ve yetkililerden çözüm talep ettik. Ancak bu güne kadar herhangi bir yetkiliden açıklama gelmedi. Ne köprüyle ilgili bir çalışma yapılacağına dair bir bilgi var, ne de yapılmayacağına dair. Bu kadar vurdumduymazlık kabul edilemez!

Yetkililerin sessizliği, kamuoyunda tepkilere yol açıyor. Kazalarda hayatını kaybeden ve yaralanan insanlarımız var. Bu can kayıplarının ve yaralanmaların sorumluları kim olacak? Yetkililer, bu köprüyle ilgili ne yapacaklarını kamuoyuna açıklamak zorundadır.

Kamuoyu adına sorumlu gazetecilik gereği sorduğumuz sorulara dahi cevap veremeyen yöneticiler, koltuklarından kalkıp çevrelerine baksınlar, memleketin sorunlarıyla ilgilenmeye başlasınlar. Bu kadar duyarsızlığa daha fazla tahammül edilemez!

Erciyes Medya olarak bu konunun takipçisi olacağız ve yetkililerden kamuoyuna açıklama yapmalarını talep etmeye devam edeceğiz.

Ayrıca bu konuda kamuoyunun da sessiz kalmamasını ve yetkililerden hesap sormasını istiyoruz.

Birlikte hareket ederek bu sorunun çözülmesini sağlayabiliriz.