Anahtar Kelimeler: Budak bahane reklamı şahane

Budak bahane reklamı şahane

Budak bahane reklamı şahane

Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ana caddeler üzerinde gerçekleştirilen ağaç budama işlemleri neredeyse katliama döndü.

Saimbeyli Caddesi ve Fehmi Özel Türkay Caddesi üzerinde bulunan ağaçların gövdelerine kadar budanması akıllara farklı farklı sorular getiriyor. Vatandaşlar, Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin katliam gibi yapılan budama işine tepki gösterdiler.

Ağaçların neredeyse köküne kadar kesildiğini iddia eden vatandaşlar; “Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri böyle bir budama işlemini neden gerçekleştiriyorlar anlamış değiliz. Bizim aklımıza “büyük firmaların mağazalarının önünün açılması, reklamlarının yapılması için mi böyle budama yapılıyor” sorusu geliyor. Inşallah böyle değildir. Ama duruma baktığımız zaman da aklımıza gelen bu soruyu geri çeviremiyoruz. Elbette ağaçlar budanmalı, elbette şehrin güzelliği için çalışmalar yapılmalı ama neredeyse katliam denilebilecek bir şekilde budamanın yapılması bizlerin yüreklerini sızlatıyor. Birileri memnun olsun diye, birilerinin dükkanın önü açılsın diye ağaçlar kesilneneli. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı bu konuda duyarlılığa davet ediyoruz. Budama işlemi gereğince ve usulünce yapılmalıdır. Aynı zamanda TEMA görevlilerini de yapılan bu katliama dur demeleri için göreve davet ediyoruz” dediler.