Burak Yiğenoğlu aday adaylığını açıkladı

Burak Yiğenoğlu aday adaylığını açıkladı

Adana Medline Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Yiğenoğlu MHP Adana Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

MHP Kozan İlçe binası önünüde düzenlenen basın açıklamasına katılım oldukça yüksekti. Coşkulu bir kalabalığın hakim olduğu aday adaylığı açıklamasında Burak Yğineoğlu sevenleri tarafından destek gösrdü. İlk olarak açılış konuşması yapan MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı; Aday Adayı Burak Yiğenoğlu’ nun ailesinde bahsettikten sonra Dr. Burak Yiğenoğlu’ na başarılar dileyerek inşallah aday olarakta bu balkanda konuşma yaparsın dedi. Akabinde MHP adana Milletvekili aday adayı Dr. Burak Yiğenoğlu; Aday adayı olurken ailemden, büyüklerimden destek aldım. Ailem her zaman yanımda. Onların bilgisi, öngörüsü, fikirleri olmadan hareket olmaz. Uzun zamadır bu işin içerisinde koşturuyorum. İlk kez bir huzurda o da sizlerin huzurunuzda aday adaylığımı açıklıyorum. Desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. MHP’nin ülkenin kurtuluşu olduğuna inanıyorum bu yüzden MHP’den adayım. MHP’nin tek başına iktidar olacağına inanıyorum. Siyaset öngörü meselesidir. Öyle olacağına inanıyorum. Bu da Allah’ ın izni ile sizlerin destekleriyle olacak. Ailem yıllardan bu yana siyasetle uğraşıyor. Çocukluk yıllarım siyasi muhabbetler arasında geçti. Bilgi deneyim ve gördüklerim, ders çıkardıklarım, yanlışlıklra ve nasıl düzelme olasılığının mantığını kavrayarak büyüdüm. Bu sebepten dolayı da Adana’ ın , Kozan’ ın ve bu bölgenin sorunlarını yeterince biliyorum. Bu sournları sizlerinde destekleriyle hep birlik te çözmek için biz bu yola baş koyduk. Buraya gelerek böyle bir günde beni yalnız bırakmayan siz değerli Kozan’ lı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sözlerimi Ne Mutlu Türküm Diyene diyerek bitirmek istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun “dedi.

Daha sonra MHP Kozan İlçe binasından aşağıya inen Dr. Burak Yiğenoğlu sevenleri tarafından karşılanarak tebrik edildi. Tek tek tebrikleri kabuşl eden Yiğenoğlu, sevenleriyel fotoğraf çektirmesinin ardından aday adaylığı açıklaması son buldu.