Anahtar Kelimeler: Büyük Birlik Partisi kongreye gidiyor

Büyük Birlik Partisi kongreye gidiyor

Büyük Birlik Partisi kongreye gidiyor

Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanlığının Pazar günü olağan genel kongresi yapılacak. Başkan Gürdal Topal, bütün Kozanlıları yapılacak olan kongreye davet etti.

Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanlığı’nın 6 Kasım 2022 Pazar günü saat 13.00'da Millet Bahçesi Kültür Merkezinde olağan genel kongresi yapılacak. Tek liste ile gidilecek kongrede mevcut Başkan Gürdal Topal yeniden aday olacak.

Kongre ile ilgili olarak Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes'i ziyaret eden Topal, Büyük Birlik Partisi'nin olağan genel kongresine bütün Kozanlıları davet etti.

Gürdal Topal; "Partimizin olağan genel kongresi pazar günü yapılacak. Güçlü ve birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte tek derdimiz Kozan olmaya devam edecek. Kongremize partimizin üst düzey yöneticileri de katılacak. Bayram havasında geçecek olan kongremize partili partisiz bütün Kozanlı hemşerilerimizi davet ediyorum. Kongremiz Pazar günü saat 13.00'a Millet Bahçesi Kozan Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak” İfadelerini kullandı.

Kozan Ekspres Gazetesi imtihan sahibi Hüseyin Erciyes; "Gürdal başkan temiz siyaseti ile bilinen değerli bir insan. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.