Anahtar Kelimeler: Büyük yürekli Kerem

Büyük yürekli Kerem

Büyük yürekli Kerem

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden dolayı mağdur olan vatandaşlara Türkiye'nin dört bir tarafından yardım eli uzanıyor. O ellerden bir tanesi de Tufanbeyli ilçesinde yaşayan büyük yürekli Kerem oldu.

Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Tüm Türkiye Tek Yürek olarak Elazığ'da ve Malatya'da depremden dolayı mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için el ele verdi. Tufanbeyli ilçesinde yaşayan küçük Kerem, babasının kendisine aldığı ayakkabıyı Elazığ'da depremden dolayı zarar gören ağabeylerine, kardeşlerine gönderdi. Büyük yürekli Kerem'in bu davranışı bütün insanlara örnek olurken, Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili, Kerem'e ve ailesine çok teşekkür etti.

Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili; “Tufanbeyli olarak, başlattığımız yardım kampanyasına yoğun ilgi oldu. Yardım kapsamında aldığımız en anlamlı ürün ise kardeşimizin verdiği ayakkabı oldu. Babasının kendisine almış olduğu ayakkabıyı Elazığlı ve Malatya'daki kardeşlerine göndermek için bize teslim etti. Tufanbeyli Kaymakamlığı olarak 2 tır yardımlaramızı yola çıkartacağız. Küçük Kerem ve ailesine bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyük yürekli Kerem, depremden dolayı mağdur olan kardeşlerinin ve abilerinin üşümemesi için, babasının kendisine aldığı ayakkabıyı göndermek istediğini ifade etti. Küçük Kerem’in bu davranışı herkesi duygulandırırken bütün insanlara örnek oldu.