Anahtar Kelimeler: BÜYÜKŞEHİR GÖRMÜYOR ?

BÜYÜKŞEHİR GÖRMÜYOR MU?

BÜYÜKŞEHİR GÖRMÜYOR MU?

Geçtiğimiz hafta gündeme getirmiştik: Kozan-Kadirli karayolu üzerinde bulunan ve sorumluluğu Adana Büyükşehir Belediyesi'nde olan viraj ile ilgili olarak konuyu tekrar ele alıyoruz.

Kozan Ortaokulu'nu geçtikten yaklaşık 150 metre ileride bulunan keskin viraj, maalesef trafik kazalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar acaba bu yoldan geçmiyor mu, bu yolu görmüyor mu?

Çevrede bulunan vatandaşlar ve esnaflar, burada sürekli trafik kazalarının meydana geldiğini ve burayla ilgili olarak ivedi bir şekilde önlem alınması gerektiğini her defasında vurguluyorlar. Yapılması gereken işlem çok basit ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesine çok zarar vermeyecek şekilde. Ancak neden yapılmadığı bilinmiyor.

Kozan'ın ana caddelerinde fazla problem yok gibi görünse de, aslında 21. yüzyılın ilk çeyreğinde gelişmekte olan ve 130 bini aşmış nüfusu ile birçok ilden bile büyük olan Kozan'daki yol problemleri neden bitirilmiyor? Burası gerçekten ivedilikle yapılması gereken bir konu. Bizler mühendis veya müteahhit değiliz, fakat yapılacak küçük bir hamle ile buradaki keskin viraj ortadan kaldırılabilir ve insanların canı ile malı büyükşehir belediyesi tarafından korunmuş olur.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a Kozan kamuoyu adına tekrardan sesleniyoruz: Sayın Başkan, Kozan'a önem verdiğinizi biliyoruz. Kozan sizin için çok önemli. Çünkü, bunu Kozan'a geldiğiniz her toplantıda dile getiriyorsunuz. Eğer ki, Kozan sizin için bu kadar önemliyse, bu viraj ile ilgili olarak çalışma ekibinize ivedilikle bir talimat verin ve buradaki sorunu çözün. Vatandaş sizden burayla ilgili olarak çözüm bekliyor.